fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Időjárás befolyásolás

Itt a tökéletes bizonyíték egy CHEMTRAIL vegyi permetezésre ezen a videón !
Már senki ne jöjjön ezek után a jégkristályokkal, meg a baromságokkal!

 

Természetesen mi nem fogunk soha feljutni egy ilyen gép fedélzetére. Aki ilyen bizonyítékokat vár, az vagy buta vagy naív is egyben. A kereskedelmi TV-k "szakértőiről" nem is beszélve, ahol, 1 "sztár"-meteorológus és 1 pilóta megkérdezésével kimerítették 3 percben a témát ...........
Mondjuk ez őket minősíti, nem magának a témának a jelentéktelenségét..... 

Ezen a videón jól látható, hogy katonai gépek, alakzatban repülve permeteznek, majd az egyik lekapcsolja, irányt vált és újabb sávot kezd meg. Elég világosan látható, de amatőrök már számtalan videót feltöltöttek a netre, ez a Chemtrail permetezés nem kérdés, az időjárás befolyásolása sem, mert elismerik, hogy legalább 2 évtizede csinálják.
Amit tagadnak: hogy a közvetlen népességcsökkentés lenne a célja. Viszont a VilagHelyzete is számtalanszor megírta, hogy alumínium, bárium, stroncium fém-részecskék vannak benne, ami kimutatható a csapadékvízből, ahol ezt közvetlenül befogták (az USA-ban) és az ilyen területen élők szervezetében is jelentősen magas a nehézfémek aránya.  Sőt személyes képeimet tettem fel, amikor alakzatban egyszerre és egymás után 12 repülő rajzolta kockásra tele az eget órákig megmaradó csíkokkal, amik utána fátyolos burokká alakultak az addig tündöklően kék nyári égbolton.  

 

A teljes eredeti videó itt található ! 

MÁR NEM ÖSSZEESKÜVÉS- ELMÉLET ! 
J.P. Holdren (Obama tudományos főtanácsadója) és a CFR is, de Németország is kénytelen volt kiadni egy közleményt, amelyben elismerik a vegyi permetezést.

Holdren tökéletesen járható útnak látja a chamtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyi anyagok légkörbe permetezését, méltatja a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.

A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

Vannak kondenzcsíkok. Azokkal semmi baj nincs, így van. De vannak vegyi Chemtrail csíkok, melyek kimondottan egészségromboló hatásúak.
Ez még inkább tény és aggasztó tény ! Aki nem hajlandó ezt tudomásul venni, azzal már én nem is szoktam vitatkozni, hiszen a tipikus korlátolt gondolkodással napi szinten harcot vívni ostobaság. 
Azokra kell koncentrálni, akik képesek már felfogni, hogy óriási, nemzetektől és sokszor kormányoktól is független folyamatok zajlanak a fejünk felett. Legyen szó a fent említett szándékos mérgezésről, az oltásokban lévő immunrendszer-gyengítő vegyszerekről vagy az embereket gazdaságilag is életképtelenné tévő rabszolga-rendszerről. 

Minden a terv szerint zajlik, amit könnyű megérteni, ha ismered a tervet. Elfogadni nehéz, mert mi emberi aggyal és rövid távon, saját kis életünkben gondolkodunk..... Ők viszont nem .....Szép Új Világ.....rend.....

- Nézd csak kicsim, milyen szép színes felhők !

- Apa, az ott nem felhő, hanem Chemtrail, vegyi csík és nagyon mérgező!

Alumínium, bárium mérgezésről, ha érdekel valakit....

Alumínium
A harmadik leggyakoribb elem a Földön (8,13%) és a leggyakoribb fém a földkéregben. A természetben elsősorban kevésbé oldható oxidok és szilikátok, agyagásványok formájában van jelen, így a biológiai rendszerekben csak nyomokban jelenik meg. Bár az alumíniumnak nincs szerepe az emberi sejtműködésben, magasabb koncentrációban toxikus hatást mutat; az alumínium kitettség különösen vesebetegek számára jelent kockázatot. Nagy mennyiségben az alumínium mérgező az idegrendszerre is, mivel megváltoztatja a vér-agy gát működést. Az alumínium lerakódhat a csontokban.
Tulajdonképpen minden étel, ital és a környezeti elemek is tartalmaznak valamennyi alumíniumot. Egy átlagos felnőtt naponta 30-50 mg alumíniumot eszik meg. Belélegzés útján azok az emberek vannak kockázatnak kitéve, akik poros környezetben, alumíniumgyártás, veszélyeshulladék-lerakók közelében, vagy olyan helyen élnek, akol a természetes alumínium koncentráció magas.
Az alumíniumot a legtöbb esetben a bőrön át veszi fel az ember, és mivel az egyik leggyakoribb elem ezen a bolygón (8,13%), a lélegzetvétellel is szervezetünkbe juthat. Bőrön keresztül a hagyományos alumíniumpalackozású dezodorok miatt jut be, amik különösen rossz hatásokkal bírnak, főleg ha azt frissen borotvált bőrre alkalmazzuk, mivel a borotválkozás során okozott apró sérüléseknek köszönhetően az alumínium gyorsabban behatol a szervezetbe. Továbbá a testápolási termékekkel, krémekkel, vagy sminkelés közben kerülhet az anyag a bőrünkön keresztül a szervezetbe. 1972-ben dialízissel kezelt vesebetegek között figyelték meg a súlyos idegrendszeri károsodást okozó tüneteit, melyeket alumínium mérgezés okozott.

A tartós foglalkozásköri expozíció betegséget okozhat. Az alumínium tartalmú porok a belélegzés után a tüdő szöveteiben még éveken keresztül akadályozzák a gázcserét, melynek a tünetei köhögés, légszomj és váladék formájában jelentkeznek. Az alumíniumnak a szervezetre legkevésbé terhelő hatásai közé a gyomor-bélrendszeri irritációja tartozik. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint jelenleg mintegy 35 millió ember szenved az Alzheimer-kórtól vagy a demenciától (szellemi hanyatlás, elbutulás). Néhány esetben olyan embereknél, akiknek a szervezetében sokáig volt jelen az alumínium, csont és agyi elváltozásokat tapasztaltak. Pár vizsgálat összefüggésbe hozta az alumíniumot a memóriazavarokkal, az Alzheimer- és a Parkinson-kórral.
Jelenlegi ismereteink szerint az alumínium felhalmozódhat a szervezetben, ezt a folyamatot pedig a kalcium/magnézium arány zavara és a foszfát magas szintje segíti elő. Továbbá az alumínium kiszoríthatja a vasat a transzferrin komplexből, és vérszegénységet idézhet elő. Negatívan befolyásolja a kalcium és a magnézium csontokba való beépülését is. Veszélyesek lehetnek az alumínium-fluor és vegyületei, amik például a repülőgépek üzemanyagával hozhatók összefüggésbe és a csapadékkal a Földre visszajutva szennyezhetik a környezetünket.
Az alumínium jól kötődik a levegőben lévő kis részecskékhez, ahol szálló por formában napokig fennmaradhat. Bizonyos körülmények között az alumínium oldódhat kis mennyiségben tavakban és folyókban.

Mindig más elemmel vegyületeket képezve található meg, mint például az oxigén, a szilícium és a fluor. Nem fémes formában az alumínium és vegyületei általában mindenhol megtalálhatóak a közvetlen környezetünkben: ivóvízben, alumínium bevonatú konyhai edényeken, dezodorokban valamint testápolók és kozmetikai szerek összetevői között, mint a különböző krémek, barnító folyadékok. Általában dörzsanyagként, izzadás gátlóként, sűrítő anyagként, fedő anyagként és fizikai fényvédő gyanánt kerülnek a kozmetikumokba. 
Számos élelmiszerbe (sajtok, sütőport tartalmazó pékáruk, sütemények, fagyasztott tészták, szójalapú fehérjék) kevernek a feldolgozás során különböző adalékanyagokat (alumínium-ammónium szulfát E523, alumínium por E173, alumínium-szilikát E554 és E559, alumínium-sztearát E391, alumínium-szulfát E520). Az alumínium port élelmiszerekhez adagolva, élelmiszer színezékként használják, így például az E173-adalékanyaggal ezüstszürkés színhatás elérése a cél az adott termék felületén.

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Kenderice Ákos 2013-10-13 15:33
http://szkeptikus.blog.hu/2013/07/19/a_nagy_chemtrail_osszeeskuves
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Tejfalussy András 2016-08-07 23:30
Iratjel: remhirlancterje sztes160807

HAZÁNKBAN IS NAGYON SOK KÁRT OKOZNAK A BIZONYÍTHATATLA N TEÓRIÁK LÁNCTERJESZTÉSÉ VEL FOGLALKOZÓ INTERNETES LEVELEZŐ HÁLÓZATOK

Egyes internetes levelező hálózatok a bizonyíthatatla n teóriák láncszerű terjesztésével sorozatosan elterelik a magyarok figyelmét a szennycsatornák kal szennyezett fertőző vírusos, mérgező vegyszeres „ivóvizekről”, és az életveszélyesen konyhasóhiányos élelmiszerekről , amelyeket patkányméreg kálisóval is mérgeznek. A kálisó ivartalanít is, vagyis fajirtó hatású! Ezek az internetes levelező hálózatok segítenek elterelni a figyelmet ezekről a mózesi-talmudi módszerekről, amelyekkel a zsidók mindig is irtották a nem zsidókat, ahol csak tudták. Lásd Mózes II., 23/20-33., Mózes V., 7/2. és 22. és Talmud 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap. Az országos tényleges ivóvíz szennyezettség (KÖJÁL által) publikált mérési adatait és a kálisó fajirtó hatásait bizonyító konkrét hatásmérések eredményeit is közzétettem a www.tejfalussy.com és az ezen belül működő www.aquanet.fw.hu, honlapon. Akik sorozatosan teletömik mások fejét a bizonyíthatatla n teóriákkal, akadályozzák a népirtás elleni védekezést.

Verőce, 2016. augusztus 7.

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, hatásmérés tudományi szakértő (www.tejfalussy.com)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Bachus 2017-04-20 18:20
Vannak dolgok amit nagyon át kell gondolni és érdemes a hitelességét ellenőrini, mielőtt komolyan vennénk, mert pl. Tejfalussy mérnökről van további információm, amiből levonható a következtetés az állításainak az igazság tartalmára vonatkozólag. A saját bevallása alapján elmebeli problémák miatt felügyelet alatt áll. : A saját maga által feltöltött információk alapján ellenőrizhető ez az állítás. A lényeg a 8. bekezdéstől olvasható. www.tejfalussy.com/regiweboldalak/www.aquanet.fw.hu/szoveg/gonczosperfellebb1.htm
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!