fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Időjárás befolyásolás

A KÉPEKET NÉZD MERT NAGYON DURVA !!!! EZÉRT LETT HIRTELEN ASZÁLYOS AZ IDŐ, AZ ELŐTT MEG MAJDNEM LESZAKADT MINDEN NAP AZ ÉG !!!

Magyarország egész területét elképesztő mennyiségű légtérbe kibocsájtott vegyi anyag teríti be! A felvételek mutatják országunk szennyezettségét, és a fővonalas média hallgat!Magyarországon és a világban történő chemtrail szennyezettséget nem sok média vállalja bemutatni, mert a háttérből irányítók nem támogatják a nyilvánosság tájékoztatását. Minden a háttérből történik, de, ha felnézünk néha az égre, akkor rájövünk, hogy egyesek nem csak konspirációs elméleteket gyártottak.

Korábban készítettünk már egy cikket a titkos repülőgépekről, ahol képeket is közöltünk a repülőgépekről. A cikket több mint egymillióan olvasták és hatalmas vitát váltott ki. Kattintson ide és nézze meg a gépeket!

Akik a történetet ismerik, azok tudják, hogy milyen nagy mennyiségű mérgező anyagot bocsátanak ki a nyakunkba. Ha eddig ezt nem hitték, akkor most nézzenek az égre, és megláthatják. (2013.06.14)

 

Magyarország egész területét elképesztő mennyiségű légtérbe kibocsájtott vegyi anyag teríti be! A felvételek mutatják országunk szennyezettségét, és a fővonalas média hallgat!

Magyarországon és a világban történő chemtrail szennyezettséget nem sok média vállalja bemutatni, mert a háttérből irányítók nem támogatják a nyilvánosság tájékoztatását. Minden a háttérből történik, de, ha felnézünk néha az égre, akkor rájövünk, hogy egyesek nem csak konspirációs elméleteket gyártottak.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # záborcki tibor 2013-06-21 11:33
jól emlékszem 10.e körül volt egy nagy"támadás"Miskolc és környékén. 11 csíkot számoltam meg.Délben kezdték, du 4re oszlott el nagyjából,mondt am is a barátaimnak,meg mutattam is.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Jefremov 2013-06-21 22:05
Én ilyen csíkokat nap mint nap látok Bács-Kiskun megyéből. Sok szokott lenni, de ezeknek a fele általában eltűnik délre kb. Viszont azért elég furcsa, hogy egy ideig megmaradnak. Biztos, nyilván ezek a kerozincsíkok. Meg én vagyok a télapó!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # hambala 2013-06-22 21:53
Az utóbbi 3-4 hétben tényleg eléggé megszaporodtak az ilyenek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Évamaria 2013-06-25 07:26
Volt rá példa, hogy egyszerre hét ilyen csíkot számoltam meg Debrecen légterében.
Az emberek vakok és süketek, csak suttognak... és senki nem tesz ez ellen semmit.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # zombeeshooter 2013-06-25 22:46
Én ha lehet bevonulok az eső elől is... Tényleg ettől lehet már megbetegedni, nem is a hideg/melegtől
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!