fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Káliumozott só

Végkép bebizonyosodott, hogy a sót káliummal mérgezik, mivel Papp Lajos szívsebész professzor is megerősítette ezt a tényt. A patikákban pedig betiltották a só forgalmazását. Vajon ezek az intézkedések véletlenek csupán? Vagy talán tudatos nemzetbetegítés miatt hozzák őket?

Úgy lehet megállapítani, hogy a só káliumot tartalmaz-e, ha bele keverünk pár kilót a fürdővizünkbe, és abban fél órát eltöltve a bőrünk pirossá, vörössé válik. Sima NaCl esetében a bőrön nem figyelhető meg ilyen elváltozás.

Valamint a kálium világít az UV fényben, a NaCl nem.

 

 

TERJESZD EZT A HÍRT MINDENKINEK!

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Y 2012-07-03 11:58
Kérlek, hogy javítsátok ki a cikkben Papp Lajos nevét, véletlen egy p-vel írtátok.
Lenne még egy kérdésem: Atyaeg1 tevékenykedik még az oldalon vagy Fényhozó egy új szerkesztô?
És ne haragudjatok, nagyon szeretem ezt az oldalt, de az zavar, hogy van rajta Fb like gomb és hogy utóbb is (egy szerintem) viszonylag primitív "vicces" oldalt reklámoztatok. Örülnék, ha az oldal tudná hozni a régi színvonalát, és itt az esztétikumra is gondolok, hogy a címlapon lévő cikkeknek sokszor csak a címe látszik, és nincs ilyen rövid bevezető rész. Szerintem úgy igényesebb lenne. Sajnos úgy van a valóságban is, hogy egy jó kiállású öltönyös embernek bármit elhiszünk, mikor ha ugyanazt csak egy szerényebb öltözékű gazda mondaná azt gondolnánk rögtön, hogy csak hülyeségeket beszél. A megjelenés sajnos igenis fontos.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2012-07-03 12:23
Köszi az észrevételt, javítottam.

Sajnos nem lehet mindenkinek megfelelni. Pont azért ilyen a főoldal megjelenése, mert valaki arra panaszkodott, hogy nem tudja a lassú internet miatt a videókat rendesen betölteni.

Most te azt mondod, hogy így a nem jó. Sajnos nem tudunk minden igényt kielégíteni, de nem is annyira a külsőségeken van a hangsúly, hanem inkább a mondanivalón.

A vicces oldalt azért reklámoztuk, mert az oldal tulajdonosa is hasonló beállítottságú, mint mi, segített a tv és a rádió beindításában. Valamint a vicces anyagok terjedésének hatásfokát fogja az oldalon felhasználni arra, hogy ilyesmi témájú dolgokat is leközöljön, mint ami nálunk megtalálható sokszor. A képtárunkból jó pár kép is felkerül majd hozzájuk, ami a magyarsággal és egyéb fontos ügyekkel kapcsolatosak.

Névváltoztatás volt. Most a Fénybenjáró elnevezést használom.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Y 2012-07-05 13:54
Köszönöm, ezt teljesen megértem. Engem régebbi olvasóként nem igazán zavar, inkább az oldal további népszerűsítéséh ez szükséges dolgokra gondoltam és igen, ha jobban belegondolok aki nem a tartalommal foglalkozik, hanem a megjelenéssel az lehet, hogy az itt lévő eszmékkel sem fog egyetérteni. Aki meg egyetért és hisz az oldalon elhangzottakkal azt nem fogja zavarni a megjelenés.
Viszont a Facebook gombbal nagyon nem értek egyet, mert gondolom Te is tudod milyen célt szolgál az a weboldal, ráadásul (nem biztos, hogy így van, de olvastam ilyesmit) hogy ha itt elhelyezünk ilyesmi gombokat, akkor valamelyest egybefonjuk az oldalakat, mert ebben is megtalálhatóak lesznek bizonyos Fb kód részletek, amiről szerintem azt sem tudjuk mire való és adatot gyűjthetnek az oldalra tévedő felhasználókról . Én meg nem szeretném, hogy azt, hogy milyen oldalakat nézek és mik érdekelnek személyemmel kapcsolná össze az adatbázisában.
Remélem megérted mire gondoltam. Lehet, hogy csak feleslegesen aggódom, de jobbnak látlak megkérdezni erről Téged is.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Fénybenjáró 2012-07-06 07:24
Én úgy tudom, ha már rámentél egy olyan oldalra, amin a fészbúk alkalmazás fent van, akkor a rendszer automatikusan telepítette magát a gépedre, így már akkor nyomon tudják követni, hogy mit nézel, hol és mikor.

Igazándiból ez már volt téma itt. Arra jutott egy két hozzászóló, hogy ha valaki akarja, akkor az előzményeket is nyomon tudja követni és abból is sok minden megtudható, még a fészbúk sem kell hozzá.

A fészbúkot használjuk arra, hogy minél több emberhez eljussanak ezek az információk.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Y 2012-07-06 17:57
Ok, köszönöm. :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # zsakfos 2012-07-03 15:33
Üdv.
Anyám nemrég a bioboltból egy tiszta NaCl sóval jött haza. 600 Ft. 1Kg.
A felirat szerint 99,5% tisztaságú. Forgalmazó: Dombszéli Vadgesztenye Kft.
A leírásban megemlítik Tejfalussy András, Weixl Várhegyi László és Prof. Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár nevét.
Akit érdekel az bioboltokban, gyógynövényes boltokban kérdezzen rá.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-07-03 23:22
Érdemes azt is leellenőrizni, mivel a kóser sót is elkezdték káliummal keverni, miután az emberek azt kezdték el inkább vásárolni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+9 # Gabor 2012-07-04 19:00
Üdv minden kedves olvasónak!
Igen ez a jó só!!! Nem is olyan régen a német "Bad Reichenhaller" sót használtam de az is káliumos. Azután vettem a német ALbrecht DIscountban, de az is a lefolyóban végezte, azután rátaláltam a www.tisztaso.hu oldalra és azóta ezt eszem.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-07-04 21:15
aki tudja azért ellenőrizze. Biztos, ami biztos!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # San 2012-07-03 17:08
A só káliumtartalmát egyszerűbben is lehet ellenőrizni, mint fürdővel.
Egyszerűen fekete fénnyel(UV) kell megvilágítani.
A kálium világít az UV fényben, a NaCl nem.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # zsakfos 2012-07-04 15:14
Na ezt már keresem egy ideje, hogyan lehet ellenőrizni, ki fogom próbálni.
A himalája só meg az Indus só az elvileg rózsaszínes-világosbarnás-vöröses. Ezek a bányászott sók nehezebben káliumozhatóak, mert az nagyon kifehérítené. meg kell nézni egy sólámpát, és kb. olyan az eredeti bányászott só színe.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # sakai 2013-06-02 07:51
Pontosan hogy fénylik a kálium UV lámpa alatt?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Bence 2012-07-04 00:43
Az egyik boltban lehet venni ilyen himajájai sót, nincs ráírva semmi hogy finomítva lenne. Vöröses színe van. Az jó lehet? (bányászott)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2012-07-04 08:40
Ha jól tudom, már az sem biztos. Azt is érdemes leellenőrizni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Lakatos 2012-07-04 13:13
Hazai gyógyszertári tapasztalatok alapján már 2010. év elején felfigyeltünk arra a meglepő jelenségre, hogy a betegek/vevők egyre nagyobb számban keresnek gyógyszertári minőségű (Ph. Hg. VIII.) konyhasót a patikákban. Az egyik e-mail szerzőjének állítása szerint zárás előtt tíz perccel személyesen 250 kg (?) NaCl-ot vásárolt egy gyógyszertárban . Beszámolójában azt is megemlíti, hogy olyan gyógyszerésztől vette, aki maga is „patikai” sót használ a főzéshez. Ez az egyedinek látszó történet önmagában is tanulságos lenne. Azonban azt is be kell látnunk, hogy sokszor mi magunk sem vagyunk felkészülve az ilyen, és ehhez hasonló kétes eredetű hírek gyógyszertári „fogadására”, patikai „felbukkanására ”, szakszerű és hiteles gyógyszerészi kezelésére. Írásunk további részében részletesebben is bemutatott gyógyszertári eladási adatok alapján egyértelművé válik, hogy számos gyógyszertár, akár nagy mennyiségben is, adhatott el gyógyszerkönyvi minőségű sót a vevők/ betegek kérésének eleget téve. Az ilyen -közel sem egyedi – gyógyszerészi hozzáállásra magyarázat lehet, hogy talán még a gyógyszerészek közül is sokan hittek a figyelmeztető „mérgezett só teóriának”, elfogadták a betegek/vevők érveit és kényszerítését, esetleg engedtek az üzletnek, nem rendelkeztek meggyőző érvekkel, nem tekintették gyógyszerészi kompetenciának („gondozásnak”) , vagy csak egyszerűen közömbösek voltak az újabb egészségügyi „divat-hóborttal” szemben. A gyógyszertári só-értékesítések terjedését jelezte az is, hogy 2011. február 11-én az országos tiszti főgyógyszerész megtiltotta a NaCl alapanyag „nem gyógyászati célú forgalmazását” a patikákban, nyomatékosan figyelmeztetve az expediálási szabályok betartására a gyógyszertáraka t. Nemcsak a lakosságot és a gyógyszerészeke t tévesztette meg az étkezési sók körül zajló bizonytalanság, hanem az orvosokat is. Ezt bizonyítja például, hogy 2011 tavaszán (a tiszti főgyógyszerész közleményét követően) egy somogyi háziorvos 1000 gramm nátrium-kloridot normatív támogatással írt fel receptre a betege számára. A vélhetően teljesen indokolatlan gyógyszeralapan yag-expediálást a gyógyszerész megtagadta.

A cikk megjelent nyomtatásban a Gyógyszerészet – a Magyar Gyógyszerésztud ományi Társaság Lapja – 2011/7. számában

LINK: http://kkbk.blog.hu/2010/12/21/a_so_7
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-07-04 13:27
Na vajon kik szerkesztik ezt a lapot is az összes többivel egyetemben.

Hot, Blikk, Nőklapja, Népszava, Magyar Nemzet, Demokrata, Élet és Irodalom, Bravó újság a fiataloknak...

Együttes erővel hazudják hazugságaikat, hogy minél többen elhiggyék azokat.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Tejfalussy András 2016-06-28 10:39
Kód: mukodositenek-160628bz

HAZÁNKBAN ALKOTMÁNYOS JOGÁLLAM, VAGY TALMUDISTA DIKTATÚRA VAN?
Számos lelkész, orvos, gyógyszerész, tanár is közreműködik abban, hogy a hazai kormányok „Nemzeti Stop Só” stb. „reformjaira" alapozva „migráns betelepülés arányosan” vírusfertőzzék és mérgezzék, életrövidítsék, ivartalanítsák, irtsák a magyarokat (a szennycsatornák kal szennyezett ivóvízzel és a Menzareformmal, lásd 2 Mózes 23. 20-33, 5 Mózes 7. 2. és 22., és Talmud Taanith 10 a. lap és Talmud Baba kamma 94 b. lap.). Feltehetően elsősorban azért, hogy a bűnöző zsidó és nemzsidó hivatalnokok, ezek rokonai, barátai elfoglalhassák és vagy a betelepülőknek nagy haszonnal eladhassák a „törvényesen használni engedett természetes vegyi fegyverekkel” mérgeztetett, káliumos műtrágyákkal való aszálykár fokozással, hamis devizahitellel stb. csődbe juttatott magyaroktól elrabolt ingatlanokat, földet, házat, hazát. Nézzük, válaszol-e Balog Zoltán miniszter, aki korábban lelkész volt, a szakértőként segítésként benyújtott alábbi magyar védő közérdekű bejelentésemre! Újabb közérdekű bejelentés Balog Zoltán úr egészségügyért is felelős miniszterhez:

MŰKÖDösíteNEK A MAGYAR REFORMOK?

Például a „Menzareform” egy arra szolgáló „mű köd”, hogy „a fától ne láthassuk az erdőt”? Ezért írtátok elő „törvényileg” az annál sokkal kevesebb konyhasóval sózást, mint amennyi az egészségünk megőrzéséhez kell, s azt, hogy az emiatt hiányzó sós ízt a patkányméreg hatású kálisóval is legyen szabad pótolni? Nem tudtátok, hogy betegítő, életrövidítő, ivartalanító, fajirtó hatású a káliumtúladagol ás és a hiányos konyhasópótlás? Tudhattátok, mert 100%-ig bizonyították a nátrium- és kálium dózisvariációs hatásmérések, az 1950-ben Nobel díjjal kitüntetett tudományos kutatók patkány- és ember kísérletei során! Lásd: „Technika a biológiában 8. A biológia aktuális problémái. A mellékvesekéreg biológiája”, lásd Medicina Orvosi Könyvkiadó, Budapest 1976.
Szólt az orvosod, hogy védd magad a víz-, konyhasó- és káliumpótlás optimális dózisai helyreállításáv al? Mondta, hogy étkezésnél is, de a RINGER infúziós oldatban is, 110 a víz : konyhasó, és 30 a nátrium : kálium optimális pótlási dózisaránya, mert ilyen az egészséges ember testnedveiben, vérszérumában ezen anyagok természetes aránya? A gyógyszerészed sem szólt? A természet-gyógyászod sem? A biológia tanárod sem? Egyik se? Szerinted miért hallgatnak??
Ez a szakvélemény terrorizmus elhárítási célú jogos védelem. A hatásméréseket és a védekezésre szolgáló eszközöket lásd a www.tejfalussy.com és azon megtalálható korábbi www.aquanet.fw.hu tudományos honlapomon!

Verőce, 2016. június 28.
Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel (PTK) keretében benyújtja és közzéteszi:


Tejfalussy András okl. vill. mérnök (korábbi országgyűlési szakértő),
2621 Verőce, Lugosi u. 71. (
www.tejfalussy.com, www.aquanet.fw.hu, +36 20 218 1408)
feladó:
András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy
címzett:
Balog Zoltán
másolatot kap:
;
Trocsányi László igazságügyi miniszter ;
Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat ;
"Dr. Völgyesi Miklós" ;
Hírháló Nemzeti ;
Hiteles Híradó ;
János Drábik ;
Vona Gábor ;
"hegedus.lorantne" ;
Gaudi Nagy Tamás ;
"z.karpat.daniel" ;
Balczó Zoltán
titkos másolat:
. . .
dátum:
2016. június 28. 10:07
tárgy:
HAZÁNKBAN ALKOTMÁNYOS JOGÁLLAM, VAGY TALMUDISTA DIKTATÚRA VAN?
küldő:
gmail.com
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # valaki 2012-07-05 16:45
"divat-hóbort" Hát persze! A JÓ ÉDES ANYUKÁJUKAT! Ébrednek a magyarok és ha tetszik, ha nem, kiderül éveken belül minden aljasság, amivel elérik, hogy halálozásban toplistásak legyünk!

Már az utcán beszédtéma, nem egy helyről hallottam félfüllel, kb. hogy "ki akarnak minket irtani"

Mi is a Vadgesztenye kft. sóját használjuk (www.tisztaso.hu), épp tegnap este ezen cikk hatására kotortam elő ifjúkori disco-s UV neonomat és tényleg NEM világított!

Sajnos az összes élelmiszerbe ami a boltban kapható (mert önellátók nem tudunk lenni egy panel lakásban) biztos nem a 600-1000 Forintos sót teszik!

De sebaj, mi használjuk a Vadgesztenye kft-set amíg be nem tiltják őket, vagy idővel ők is mérgezettet lesznek kénytelenek árulni. MERT Így működik a hatalom! :)
Kérjük Istent, hogy igazságos legyen a minket nyomorgató, s halálunkért oly sokat fáradozó: hatalommal urainkkal, mindazokkal akik élősködnek rajtunk, akkor, amikor Ítéletet hoz felettük!
Továbbá kérjük segítségét nemzetünk felemelkedéséhe z, megtisztulásáho z! S ne felejtsünk hálát adni, hogy egyáltalán itt lehetünk ebben "játékban" :) világban és érezhetünk, létezhetünk, szerethetünk(!! !), a bármilyen kor adta keretek és lehetőségek közt!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # fincsike19 2012-08-27 21:51
Jó kis mese!
25 kg sót vett patikából,ühüm! Sokszor még 1 kg sincs raktáron patikában,nem hogy 25 kg! :D
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Daedalosz 2014-01-17 18:55
Idézet - fincsike19:
Jó kis mese!
25 kg sót vett patikából,ühüm! Sokszor még 1 kg sincs raktáron patikában,nem hogy 25 kg! :D

Nem 25, hanem 250 kg. Biztos viccnek szánták. :lol:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Spike 2012-07-10 21:01
Jó videót csatoltál be? Én nem hallottam, hogy a sóról beszélt volna :sad:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-07-11 23:08
Szia!

A videó folytatásában található a sóról a beszélgetés. Köszi, hogy szóltál, mert tényleg nem a legjobb változatát illesztettem be a videónak. Most illesztettem be a megfelelő kivágott részletet.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Gábor 2012-07-12 23:49
Désaknai sót tudom ajánlani. Tiszta. Nem reklám de a szederinda honlapján megtaláljátok. Üdv
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-07-13 10:06
Köszi az infót! Biztonság kedvéért mindenki azért próbálja leellenőrizni, ha módjában áll.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Lakatos 2012-07-13 23:41
Vásároltam a szupermarketben sót. Természetesen káliumozva volt, de nemcsak káliummal hanem jóddal is.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Rothschild 2012-07-15 22:07
Egy kis ismertető anyag...

Jód: hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3d

Kálium: hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1lium
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # László 2012-07-26 17:30
A himalája Indus sót valóban nem lehet manipulálni, ám ha valaki mégis kételkedne a finomsó változatában, érdemes vásárolni darabos sót. Elég kemény ahhoz, hogy "beoltsák" káliummal vagy bármi mással. A beszerzési lehetőséghez belinkeltem az oldalt.
http://tisztaforras.unas.hu/spd/unas_573003/Indus_etkezesi_so_900_gr_Darabos_2_4_cm
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Sósné 2012-11-29 11:55
;-) Téves az hogy Parajdról elviszik a sót nem viszik sehova és nem is finomitják!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # saka 2013-05-09 19:36
Hamár témánál vagyunk valaki használ víztisztítót? Most készülök venni és infót gyűjtök.
-Én a vadetetőkből szoktam sót vételezni. > :D Ja és néha elfogyasztok egy-két só lámpát. UV lámpás változatot szoktam venni, garantált tisztaság! Még nem hangzott el de a Sziriuszról is kitűnő sókban szoktak importálni.
-Már elhangzott az Úr neve de linkelek egy videó részletet WEIXL-VÁRHEGYI LÁSZLÓ előadásából:
http://www.youtube.com/watch?v=qXD7FAjlTtA
Teljes videó:
http://www.youtube.com/watch?v=GSdx43QeNF0
(...hátha valaki nem látta.)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # fincsike 19 2014-10-15 21:31
http://www.zoldhaz.info/desztill%C3%A1l%C3%B3-k%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9k

Ha a keresőbe beírjuk,találun k házi készítésűt is,pl. a fenti link is az. :-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # saka02 2014-10-16 17:03
"Kösz szépen." -El is felejtettem hogy volt egy ilyen hozzászólásom.
Vízszűrő után most a desztillált vízminőséget oldom meg. Találtam padláson üvegballonokat abban tökéletesen tudom tárolni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # fincsike 19 2014-10-23 11:44
Szia!
Megkérdezhetem, hogyan oldottad meg a vízszűrést?Én panelben lakom,nálam nem lehet vízszűrőt építeni sajnos,a készen kaphatóak pedig lehet,hogy egy darabig jók,de aztán jön az ilyen-olyan betét,meg miegymás csere,amit lehet,hogy a gyártó nem garantál,általá ban ezek a kiegészítők egyszer csak megszűnnek,rász orítva a lakosságot,hogy vegyenek újabb valamit.
Minden jót!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # saka02 2014-10-29 16:42
Pult alá szerelhető (egyszerű) egybetétes szűrő. Átmeneti megoldás a deszt víz beszerzéséig. Több szűrőt vettem hozzá. 2db + 1ami a készülékben volt. A deszt vízet egy fémhordóban tárolom. Eredetileg bor tárolására való de megváltoztattam a funkcióját. Nem érintkezik levegővel, kis helyen elfér. És az említett ballonokban is tárolom.
-Ha van erkélyed az nagy segítség. Ott akár tárolhatod is a készüléket. Én a helyedben pálinkafőződébe n kérnék/vennék deszt. v-et így csak a tárolnod kell és beosztanod a vizedet.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Muzamel Istvan 2014-08-07 05:56
Só nélkül mivel lehet potolni a jodbevitelt ?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # fincsike 19 2014-10-14 14:10
http://www.webbeteg.hu/cikkek/endokrin/3066/jodhiany :-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-3 # Zak 2014-10-07 12:36
Remélem,akik itt megveszik a 600-1000ft/kg árú sókat, azok sosem esznek bolti kenyeret, kiflit, zsemlét, felvágottat, szalámit, semmilyen sajtot, sem félkész terméket, esetleg krémeket (erős pista, majonéz, ketchup).
Ezek ugyanis televannak csunya rossz méregsóval, sőt az emberek napi sóvbevitelének átlagosan csupán 25%-a kerül be direkt sózás által, a többi már benne van az ételekben.
Úgyhogy ha igaz is lenne, hogy a só mérgezett (nem az), az a kis Kálium nem oszt nem szoroz. A kálium ráadásul pontosan ugyanannyira esszenciális ásványi anyag mint a Nátrium, halott vagy nélküle.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2014-10-13 11:35
Csak a szervezetben lévő aránya nem mindegy. Nem ki skáliumot viszel be, hanem aránytalanul sokat. Mivel a 99%-ban NaCl-nak lévő sőnak van, hogy az 50%-a kálium klorid. Ami már hosszútávon ártalmas a szervezetre.

Lásd ezt a videót: http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/tudomany/egeszseg/mergez-etelek/kaliumozott-so/1557-papp-lajos-beszel-a-kaliummal-mergezett-sorol
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Arin Mirkan 2014-10-17 09:32
Aki tagadja hogy a konyhasó mérgezett, az - öntudatlanul is - cionista szekértoló és emberi sorsok tönkretételének okozója lehet. Mégis mire számíthatunk attól a haszid őrülttől, aki a nyírtassi méreggyárat üzemelteti? Aki szerint előbb voltak itt a zsizsikek mint a magyarok, és aki a veszprémi kislány vérével avatta fel a soha ki-nem-fizetett Traubisoda üzemét (Táncos Gáborra próbálták rákenni a rituális vérlecsapolást.)
Nyírtasson a kiválasztottak még arra sem veszik a fáradtságot, hogy rendesen összekeverjék a mérget a konyhasóval:
http://www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20140918-konyhaso-teteleket-hivatott-vissza-a-hatosag.html Másként, hogyan lehetne az egyik zacskóban 100, a másikban "csak" 30% káliumklorid ?
Szerintem nem kötelező megvenni a hamis sóval készült termékeket. Aki a multikban vásárol, meg is érdemli a sorsát (amiért hozzájárul a magyar gazdaság tönkretételéhez és munkahelyek megszüntetéséhe z a vásárlásával). Én olyan pékségben vásárolok, ahol megmutatták, milyen sót tesznek a pékáruba. Nem kötelező megvenni a lassan ölő ételeket, bár tény hogy kényelmesebb. Az árát viszont meg kell fizetni az egészségünkkel.
Aki olyat ír, hogy "az a kis Kálium nem oszt nem szoroz" az vagy ködösít, vagy tájékozatlan. A hirtelen szívhalál áldozatainak száma Mo.-on 22.000-26.000 fő/év (ez nem az infarktus!! hanem amikor megáll a szíve) és százezrekben, de inkább milliókban mérhető a szív és keringési betegek száma. Akinél 142 nm/l alatt van a vérében a Nátrium annál bármi előfordulhat.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # fincsike 19 2014-10-23 13:10
Én nem eszem kész,félkész élelmiszernek titulált ipari hulladékot,de nem csak azért,mert káliummal mérgezett,hanem azért,mert undorodom tőlük.Kolbászt azért nem eszem,mert hiányzik belőle a hús,helyette szója,ín,porcog ó,transzzsír van beletöltve.De mivel már vagy 25 éve nem ettem igazi,finom,hús sal töltött kolbászt,kb,5 évente venni szoktam 1 szálat kóstolóba,hogy hátha,hátha most ráakadok mégis az igazi ízre.Sajnos mindig csalatkozom,min t ahogyan most is,elcsábultam a facebook oldalán hirdetett kolbász webáruház reklámján és vettem 1 szál békési szárazkolbászt, hát mondhatom,a kutya,a disznó is csak sírva ette volna meg!Savanykás, csípős füstízen kívül semmi kolbász íze nem volt.Gondolom,savany kás azért volt,mert dögmócsingból készült,s ezért ecetben,vagy valami vegyszerben áztathatták! Ugyanígy,az összes virsli,felvágot t,májas,minden, de minden ipari hulladékból és nem húsból készül!A péksütemények koszos,dohos,so kszor penészes lisztből,jó sok transzzsírral készül,tele nyomva állományjavítóv al,ízfokozóval.
http://fem3.hu/musoraink/fem3cafe/8996_ujra_fel_akartak_hasznalni_a_romlott_sajtot.html Ha ezt a videót megnézed a sok tonna ,,élelmiszeren"nyüzsgő légytől,kukactó l,garantáltan elmegy az étvágy,ezért csak kételkedőknek és erős idegzetűeknek ajánlom,s ez a napokban történt.Tehát napjainkban ez a bevett szokás,sokan így készítenek ,,élelmiszert" nekünk.S ez nem von maga után szigorúbb büntetést,csak pénzbírságot,am it ez a külföldi múlti is,nagy valószínűséggel röhögve fizet ki a mellényzsebéből ,s kezdődhet a játszma újból.Szomorú dolgok ezek!
A másik állításod,hogy a sót nem káliumozzák,de ha mégis,akkor az jó,mert szüksége van a szervezetnek rá,hát nos ez az állításod eléggé naívra sikerült.
Az igaz,hogy szükségünk van Káliumra is,de nem mindegy,hogy milyen arányban!
Mint ahogyan a nemzetközi hírű szívsebész professzor is elmondja,a Kálium aránya 1 a 30-hoz,azaz a Nátriumhoz!Mive l köztudottan a vérben,a magzatvízben,az infúzióban és az őstengerekben is ez az arány!!! Akkor a laikus is arra a következtetésre jut,hogy a Káliumnak nincs keresnivalója a sóban! Ha figyelmesen megnézted volna az itt látható videót,abban Papp prof. elmondja,hogy Káliummal állítják meg a szívet műtétkor,s Káliummal végzik ki halálbüntetésko r Amerikában az elítélteket,teh át a Kálium igen veszélyes az egészséges embernek!Kálium ot csak olyan betegnek szabad adni,akinek felborult a Káliumháztartás a! Tehát evidens,hogy a sóban semmi keresnivalója a Káliumnak! Régen vetésforgó volt,tehát pihentették a termőföldet,ma Káli-sózzák agyba,főbe,a Káli-só tönkre teszi a földet és sejtszinten a növényeket,s nem tud a növény Káli-són kívül semmit felszívni,ezért már a táplálkozással is hatalmas mennyiséget viszünk be Káliumból,ezért kell ellensúlyozni tiszta sóval,mert ha ez a kényes egyensúly,Nátri um-Kálium arány megbomlik,beteg ségek láncolatát indítja el;magas vérnyomás,érelm eszesedés,azonn ali szívhalál,(lásd .egészségesnek tűnő sportolók azonnali szívhalála sportoláskor),v esekárosodás,cs ontritkulás,rák ,hogy csak néhányat említsek.
Tejfalussy András jegyzőkönyvezet t mérésekkel bizonyította,ho gy hazánkban,a boltokban kapható összes sót káliumozzák,az illetékeseket fel is jelentette,a benyújtott bizonyítékait (ami az interneten is megtekinthető bárki számára),rendre eltüntetik.
Hogy milyen sót vettél,Te is ellenőrizheted otthon,ha van UV lámpád; a Kálium világít.
Végezetül itt egy videó a kételkedőknek,e z a videó nem kapcsolódik szorosan a sóhoz,de ha ez megtörténhet hazánkban ami ebben a videóban van,akkor SIMÁN LEHET MÉRGEZETT A MAGYAR SÓ!!!!!! :sad: Ezt a megdöbbentő videót minden embernek látnia kell,hogy képet kapjon,hogyan bánnak velünk a ,,hatalmasok"!!!
https://www.youtube.com/watch?v=jCvBWZVw6LE
Ez az első rész amit belinkeltem,a második részt is megtaláljátok ugyanott.
Megdöbbentő!!!! !!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-3 # Kiss Zsolt 2014-10-14 13:36
A víztisztítók többsége halálos, mert mindent kiszűrnek. Beleértve a hasznos anyagokat is. Gondolj csak bele! Nem véletlenül kell hozzá utánsózó patron!
A megmaradt víz az üres víz, amibe viszont az RO szűrőből gyakran bekerül bisfenol-a vegyület, és ugyanúgy a szűrűket összekötő műanyag csövekből is. Csak néhány víztisztító jó (rézcsöves, belül a csőben ezüst bevonattal amit elektrolizissel visznek fel a cső falára) és azokat is nagyon sűrűn tisztítani kell. A műanyag csövekben lerakodik a baktérium is. Ezért csak az a jó amelyik UV lámpás és abból is erős UV lámpás. A tárolóedényesek szintén rosszak mert abban is pangóvíz jön létre (baktériumtelep ). Vizet csak üvegedényben lehet jól tárolni és abba is ezüstöt kell tenni, hogy ne zavarosodjon.
Hányhoz van üveg tároló?
Na ezen gondolkozz el mielőtt kidobod a pénzt!
Sokkal okosabb dolog beméretni az otthoni viz minőségét pl. a CWG.hu céggel és tőlük kérni tanácsot.
A felszerelt vízszűrőből kijövő vizet pedig ujra kiméretni egy másik céggel. Ha nem hozza a jó értékeket akkor keményen perelni a CWG-nevű céget is.
Ezért eltenni az összes hivatalos levelezést és a mérési jegyzőkönyveket is, hogy legyen mivel bizonyítanod a bíróságon.
Csak így juthatsz jobb minőségű ivóvízhez magyarországon amiben alacsony a csíraszám.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2014-10-15 21:18
Desztillálni kell a vizet. Egyszerűen építhető ilyen készülék.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # fincsike 19 2014-10-15 21:47
A szűrt víz,hogy lenne már halálos????!!!!!!
A desztillált víz is a legegészségeseb b!
A vízszűrőket nem ismerem,fogalma m sincs minek kell hozzá utánsózó patron,-lehet,pang benne a víz,a só pedig fertőtlenít,hát nem tudom.
Azt tudom,hogy ha valaki desztillált víz kúrát tart,tehát nem eszik,csak ezt issza,néhány nap múlva szájszárazsága lesz,akkor inni kell egy pohár sós vizet és kész.
Amúgy szerintem felesleges sózni a vizet,mert az élelmiszerrel viszünk sót a szervezetünkbe.
Mivel a termőföldeket kálisózzák agyba főbe,a növényeket is tönkre teszik vele sejtszinten,s nem tudják a földből felszívni az ásványi anyagokat,ezért sem az állati,sem az emberi szervezetbe nem kerül be megfelelő mennyiség,ezért szoktam béres csepp kúrát tartani 3 havonként. :-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # saka02 2014-10-16 17:07
A béresbe nincs "kálium"(kálium-klorid)? Úgy tudom abba is "beletetteték", máskülönben forgalomba se adták volna. Konyhasó és deszt víz mellet ezt elnézhető.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # fincsike 19 2014-10-23 13:22
kálium-nátrium-tartarát van benne,ami nem szívódik fel a szervezetben,te hát teljesen kiü rül.A Béres cseppben nincs Kálium. :-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Tejfalussy András 2016-08-20 08:59
Mire jó a jósó kálisó

A kóser tanúsítványos étkezési sóként az interneten árusított Bonsalt (jósó) kálisó népirtásra jó. Mérgező. Életrövidítő. Ivartalanító.

A műtrágyaként árusított kálisó aszálykárfokozá sra jó.

Azért javasolják a használatát, hogy kipusztuljunk, eladósodjunk.

Kik javasolják? A tudományos terroristák.

Kik pénzelik őket? Az országunk elfoglalását tervezők.

Például az alábbi program végrehajtói:

Russischen Invaliden 
(1910. dec. 30., 285. szám). 
Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet magyar lapok is közöltek. A Weimarer Hist.-Gen. Taschenbuch, S. XII., fordítása szerint a következőket tartalmazza: 
"Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek, fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök, a párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk máris gyűjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezéből kiragadjátok és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összegeket áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a Iratjel: terroristapapok esorvosok151219 Közzétéve a www-tejfalussy-com honlapon!

A FAJIRTÁST SEGÍTŐ KERESZTÉNY PAPOK ÉS ORVOSOK IS TERRORISTÁKlegr övidebb idő alatt elérhessétek."
Lásd: MARSCHALKÓ LAJOS: ORSZÁGHÓDÍTÓK - AZ EMANCIPÁCIÓTÓL RÁKOSI MÁTYÁSIG- 1.rész. (München, 1975. Mikes Kelemen Kör, München. Készült Ledermüller Olivér nyomdájában München, 2. Landwehrstr. 65.)
A kálisóval mérgezés konkrét hatás mérési és tankönyvi bizonyítékait lásd a www.tejfalussy.com és az azon belül működő www.aquanet.fw.hu tudományos honlapon (Email könyvek, on-line tanítás).
Verőce, 2016. augusztus 20.
Jogos védelemként (Btk.) és megbízás nélküli közérdekű kárelhárításkén t közreadja:
/ Tejfalussy András / Röpiratkód: mirejoakaliso160820
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # FG 2017-12-25 19:08
Kedves Mindenki!

Kérek mindenkit, hogy mielőtt ennek a Tejfalussy András nevű kóklernek hinne, olvassa el ezt:
https://www.tenyek-tevhitek.hu/az_eletmento_kalium.htm
Ez Szendi Gábor cikke a témában, aki már egy kicsit régebben foglalkozik táplálkozás tudománnyal mint Tejfalussy András.
Szendinek számos könyve jelent már meg, ő a Paleo legnagyobb magyar képviselője is egyben.

Szendi cikkében mindenhol rendszeres forrásmegjelölé st láthatunk, (tucatnyi kutatásra hivatkozik!) ami utánajárható, kikereshető!
Ezzel szemben Tejfalussy András az állításainál semmilyen forrásmegjelölé st nem tesz!
A http://tisztaso.hu honlapon a Dokumentumok résznél azon kevés dokumentum ami a káliummal foglalkozik, szintén semmilyen forrásmegjelölé s nincs az állításaira!
Egyedül a "8. Technika a biológiában" című 1976-os könyvet idézi - tulajdonképpen scannelve bemásolva a saját dokumentumába, ez az egyetlen ahol forrásmegjelölé s van, mert ezt a könyvet anno kiadták, ezért kötelező volt a forrásmegjelölé s benne.
És ez az egyetlen forrás, amire igazából hivatkozik Tejfalussy András.
Csakhogy ebben a könyvben sehol sem állítják egyértelműen, hogy a kálium fogyasztása milyen káros lenne az emberre nézve! Például azt írja Tejfalussy, hogy:
"A hiányos nátrium pótlás és vagy kálium túladagolás miatti egészségromlás leggyakoribb tünetei:
15./ Magas vérnyomás. (169)"
Csakhogy ha megnézzük, a 169. oldalon szó nincs arról, hogy a könyv azt állítaná, hogy a magas vérnyomást a káliumfogyasztá s eredményezte volna!
Csupán annyit állapít meg, hogy a kísérletük során fokozott kálium ürítést tapasztaltak.

Mindenki felteheti a kérdést, hogy vajon Tejfalussy András mégis miért csinálja ezt az egészet?

A válasz az itteni egyik fenti kommentben meg is található:
"Üdv.
Anyám nemrég a bioboltból egy tiszta NaCl sóval jött haza. 600 Ft. 1Kg.
A felirat szerint 99,5% tisztaságú. Forgalmazó: Dombszéli Vadgesztenye Kft.
A leírásban megemlítik Tejfalussy András, Weixl Várhegyi László és Prof. Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár nevét."
(ez a KFT egyébként a honlapjára is ki van rakva)

Én egyébként most hatalmasat csalódtam Prof. Dr. Papp Lajosban!
Korábban a Háború a Nemzet ellen című dokumentumfilmb ől ismertem őt, ahol nagyon jókat mondott, nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen bedől egy ilyen forrásmegjelölé s teljes hiánya nélkül "dolgozó" kóklernek mint ez a Tejfalussy!
A videóban azért Papp Lajos is mond egy két megmosolyogtató dolgot.
Pld: "szívműtétnél káliummal állítják meg a szívet", ez eddig rendben is van. Nade hogy ebből arra következtessen, hogy akkor a kálium az méreg, ez azért elég durva!
Hirtelen nagy mennyiségben naná hogy méreg!
Ha hirtelen nagy mennyiségű NaCl (azaz sót) veszünk be, nem fog tán leállni a vesénk? De! És méreg ettől a Nátrium Klorid?

Aztán Tejfalussy ezt is írja:
"A kóser tanúsítványos étkezési sóként az interneten árusított Bonsalt (jósó) kálisó népirtásra jó. Mérgező. Életrövidítő. Ivartalanító. "

Nem igaz, hogy senkinek nem ordít ebből a kijelentésből az ellentmondás!
Komolyan olyan hülyének nézitek a zsidókat, a cionistákat, hogy magukat akarják mérgezni?
(aki esetleg nem tudná, a kóser megnevezést/tanusítványt arra sütik rá, ami a zsidóknak jó)

Szerintem szégyenteljes, hogy a nemzeti oldalt, illetve a nemzeti érzelmeket használják ki egyesek arra, hogy nyerészkedjenek , hülyeségek és hazugságok terjesztése által!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!