fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Káliumozott só

MAGYAROKAT GYILKOLÓKAT FELJELENTÉS

1.

(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (személyi szám: 1-420415-0215) okl. vill. mérnök, méréstani szakértõ feltaláló, Agroanalízis Tudományos Társaság gmk Cégbíróság által kijelölt végelszámoló, 1036 Budapest, Lajos u. 115/3/18. T/F: +36 1 250 6064, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

ORBÁN VIKTOR SEGÍTÉSÉRE, a Ptk. 484-487. §. szerinti közérdekû nyilvános kárelhárításként!

MAGYAR IRTÓK ELLENI FELJELENTÉS

Hogy védekezzünk, ha a hazai kormányok, országgyûlések, és akadémiai bizottsági stb. bûntársaik a csecsemõink, fiataljaink mérgezésével csökkentik a magas vérnyomásos magyarok arányát, s ennek (a mózesi-talmudi zsidó fajirtásnak) a hasznából ígérik az orvosok fizetésének az emelését?

Az USA-ban és számos Európai Uniós országban is, egy kutató, Lewish Dahl állatkísérleti adatai jelentésének emberre hamisan kalibrálása útján, vezetõ tudományos intézmények bebeszélik az alárendelt orvosoknak, azok pedig a média segítségével a magyar lakosságnak is, hogy konyhasó helyett kálisóval „sózzák” az ételeiket "a magas vérnyomás megelõzésére".

1950-ben Nobel díjat adtak a hiányos konyhasó és többlet kálium tartalmú élelmiszerek életrövidítõ és meddõséget okozó (ivarszervtorzító, s emiatt “elbuzisító”), betegítõ hatásait az állatkísérleteikkel és emberkísérleteikkel bebizonyító, és a szerv- tönkretevõ folyamatok publikálásával tervezhetõvé tévõ három kutatónak. E Nobel díjasok mérései szerint, az NaCl konyhasó hiányos étkezés besûríti a vért és emiatt törvényszerûen megnöveli a vérnyomást és szív- és keringési betegségeket idéz elõ. Ezzel szemben, egy Lewish Dahl nevû kutató elterjesztette, hogy a kísérletei során a túl sok NaCl konyhasót bejuttató étel kórosan magas vérnyomást okozott a patkányoknál. Lewish kísérleteirõl azóta kiderült, hogy a patkányoknál magas vérnyomást elõidézõ „túl sok só” helyesen átszámítva, az embernél napi 1/2 kg NaCl konyhasó, vagyis mérési adat jelentés kalibrálási csalás történt. A WHO (az ENSZ Egészségügyi Szervezete) is hamisan foglalt állást. Elõírta, hogy a csecsemõk és a kisgyermekek ételeit korlátozatlanul ízesítsék a KCl kálisóval az NaCl konyhasó helyett. Ez oda vezetett, hogy hazánkban a csecsemõtápszerekben, a csecsemõk számára is optimális 30 helyett 0,3 a nátrium/kálium arány. A magzatzsinór vérszérumban és magzatvízben 30 az élettanilag optimális nátrium/kálium arány, és a csecsemõknél is alkalmazott Ringer infúziós oldatban is, vagyis bûnözõk a Magyar Tudományos Akadémiai (MTA) szakbizottságok tagjai, és azok a kormánytisztviselõk is, akik bebeszélték, hogy az ételek ízesítésére a KCl kálisót kell használni az NaCl konyhasó helyett. Lásd a hazai kormányok STOP SÓ, Nemzeti Sócsökkentési Program címen terjesztett hazugságait!

A bûncselekmény fenti bizonyítását megküldöm a hazai rendõrségnek is, hátha van ott is valaki, akit nem sikerült korrumpálni a Mózes II. 23. 20-33. V. 7., 2, 22., Talmud, akad Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap szerinti – zsidószaporulat arányos tervszerû népirtással megtakarított nyugdíjkifizetéseinkbõl és a fajirtással elrabolt ingatlanaink külföldieknek értékesítési „hasznából”.

Népirtásról, tudományos vezetõk hamis állásfoglalásairól, hamis országgyûlési rendeletekrõl, államilag szervezett életrövidítéssel magas vérnyomás álmegelõzésrol van szó, amit azért "igazolnak" az epidemiológiai statisztikák, mert a vesemérgezõ kálisó mégt a magas vérnyomás kialakulása elõtt, fiatalabb korban megöli a magyarokat. Ez ellen csak a korábbi tiszta NaCl-dal fiziológiásan sózással, vagyis a Ringer-oldat anyagai élettani arányai és dózisai étkezésnél alapul vételével védekezhetünk!

http://aquanet.fw.hu, http:// aquanet1.net76.net, aquanet-apla.atw.hu.

Verõce, 2012. 03. 02.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!