fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Káliumozott só

„Az állatoknak tömbökben rakják ki a sót, hogy bármikor, kedvük szerint, korlátozás nélkül, bármennyit fogyasszanak, és az embernek nem szabad sót fogyasztania?

 
Valami nem stimmel, nem? Legalábbis ellentmondásos.
Gyere, üssük fel a tankönyvet! Vadgazdálkodás.
Mit írnak?


Azt írják, hogy az állatállomány trófeájának minősége, a szaporulat nagysága, és az állatállomány általános egészségi állapota nagymértékben függ attól, hogy folyamatosan bármikor hozzáférnek-e az egyéb ásványi anyagokkal is dúsított nyalósóhoz.
Az ember szervezete nem működik másképp. Érdekes, nem?
Látott már valaki a vadetetőn feliratot? Hogy két nyalintásnál több veszélyes?
Látott már valaki a vadetető mellett kardiológust? Aki megméri a távozó vaddisznó vérnyomását? És rászól: „Röfi, meg ne lássalak itt két hétig!”
Az állatoknak szabad.
A sóról azt tanultuk, hogy fizetőeszköz volt.
Azt tanultuk, hogy olyan alapvető élelmiszer, amiért háborúk dúltak.
És egyszerre csak káros lett?
Legalább gondolkodjunk egy kicsit!
Csak józan ésszel, legalább merjünk kérdezni!
Sózza meg nyugodtan a kajáját, jó?
És ne legyen problémája!
Az egy másik dolog, hogy az ember elől eltitkolnak olyan orvosi tanulmányokat, amelyek bebizonyították, hosszú kísérletek után, minden kétséget kizáróan, hogy a só fogyasztás és a vérnyomás, meg agyvérzés, meg egyéb dolgok között semmiféle kapcsolat nincs!
Sőt vannak olyan orvosi tanulmányok is, amelyek nem férnek bele a képbe, az emberek riogatásába, amelyek azt mutatják, hogy a nagyobb só fogyasztás mellett az emberek várható élettartama hosszabb!
De a gyógyszermaffia egy olyan bíróságot működtet, ahol a tanút csak akkor hallgatják meg, ha a vádat képviseli.
Ha bármi azzal ellentétes, akkor az ki van söpörve.”


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Lívia 2015-12-13 18:57
Az idézet Dr. Lenkei Gábor orvos előadásából van. Érdemes lenne mindenkinek a neten megtalálható összes előadását végighallgatni, illetve a könyveit elolvasni! Sok tévhitet oszlat el, a jobb minőségű életünk érdekében.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!