fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Káros oltások

Piros Piruláé az érdem, hogy ezt a fontos, tényfeltáró anyagot elkészítette. Ez is egy alapműnek számít!

Isten Áldja a munkásságát! :)

 

http://indavideo.hu/video/asd_as_asdw


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Seguro 2012-02-27 21:44
Egy kérdésem lenne, nekem tűnt csak fel, hogy a PirosPirulaProj ekt kezdőbetűit (PPP) fejjel lefelé álíltva 666-t kapunk? Pontosan bbb.. na de,ha egy digitális óra kijelzőjéhez viszonyítjuk.. Eszemben sincs alaptalan összeesküvés elméleteket gyártani, de ez azért kicsit érdekes nemde?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-02-27 22:06
Nem utalnak rá jelek.

Szerintem a p-t, itt p-nek érdemes értelmezni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Vacak 2012-02-28 11:58
"Nem utalnak rá jelek."

Akkor nézzük csak a 12. (extra) fejezetét ennek a filmnek. Címe: IBM és a holocaust.
Ezt még csak benyeljük, na de amit benne ír: "Minden munkatábori rabot egy 5 jegyű szám azonosított, és lyukkártyákkal zajlott minden folyamat a begyűjtéstől, a célállomás meghatározásán át, a gázkamrába küldésig, amit egy 6-os kóddal jelöltek meg a rab adatlapján."
Egy másik blogbejegyzéséb en éppen arról papol, hogy milyen trükkel lehet bejuttatni valakinek a tudat(alattij)á ba bizonyos adatokat, és lám ő is bepróbálkozik. Az egész film csupa igaz dolgokat sorol fel, leleplezve a háttérhatalmi módszereket, majd mikor a néző kellően kinyitja az elméjét elhinti az idézett mondatot. Persze előtte tesz egy magyarázkodásna k is beállítható szöveget: "forrás: noverichipinsid e.com".
Így ha később, mint most én is, valaki megkérdőjelezi a valódi szándékát, nyugodtan mondhatja, hogy ő csak átvette. Erre mondaná, sőt, mondja is a rabbi, hogy ügyes!
Itt azért minden komolyabb igazság kereső elgondolkodik egy percre.
Feltűnő még, hogy az oldalán soha nem nevezi nevén a gyereket, nevezetesen a vallásukat ezeknek a háttérhatalmi "embereknek", annál inkább kéri az erre utaló hozzászólás kerülését.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-02-28 12:15
Ép tegnap olvastam tőle egy cikket, amiben nevén nevezte őket.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Én 2012-02-28 17:54
Ne haragudjatok, de mindenkinek meg lehet a saját véleménye. Én egy gondolkozó embernek vallom magam és azt kell, hogy mondjam: az egész videó alatt érzem, hogy valami nem stimmel. Mintha meg akarnának vezetni... néha olyan abszurd összefüggéseket hoz példának, hogy a hajam égnek áll. Teljesen zagyva. És a túlnépesedés egy valós probléma. Teljesen normális érvekkel alá lehet támasztani. Egyszóval azt kell, hogy mondjam, ez a videó egy zagyvaság :/
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Ayvee 2015-05-11 19:54
Idézet - Én:
Ne haragudjatok, de mindenkinek meg lehet a saját véleménye. Én egy gondolkozó embernek vallom magam és azt kell, hogy mondjam: az egész videó alatt érzem, hogy valami nem stimmel. Mintha meg akarnának vezetni... néha olyan abszurd összefüggéseket hoz példának, hogy a hajam égnek áll. Teljesen zagyva. És a túlnépesedés egy valós probléma. Teljesen normális érvekkel alá lehet támasztani. Egyszóval azt kell, hogy mondjam, ez a videó egy zagyvaság :/


A túlnépesedés mint olyan, nem probléma... A probléma az, hogy mindenki többet és többet akar, ezen felül pedig a javak is eszetlenül oszlanak meg. Mindaddig, míg az 1% birtokolja a vagyon 99%-át a "túlnépesedés problémáját" fogják harsogni. Mariska nénitől ilyet nem hallasz, aki ilyet állít az dollár milliárdokkal és több millió hektár birtokokkal rendelkezik...
Ha valamelyest igazságosabb eloszlás lenne, és nem eröltetnék ránk a mértéktelen fogyasztást (pl.tervezett elavulás) és a környezetet csak egy kicsit is tisztelnénk, könnyedén eltartana a bolygó 7 milliárd embert.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Seguro 2012-02-28 19:07
Megosztottságot semmiképen nem akartam okozni, csak nekem gyanús ez az egész. Tudván, hogy a háttérhatalom nagyon komoly ezotériában (valódi jelentés: kódolásban) utazik, pl: London 2012-es olimpia stb..
Na de, hogy miért gondolom, hogy sáros a ppp? Az üzenet c. videóban amit dekódol nekünk, emlékeztek hogy Balázs hozza a fényt? Mikor fényképez, egy nyolcágú fénysugárt bocsájt ki a harmadik szemével, és ezt magával a gonosszal azonosítja. Na most akkor jobb ha tisztába tesszük ezt a dolgot: A szkíta-birodalomból rengeteg 8ágú arany csillag került elő, elnevezték ezeket szkíta csillagoknak. Másrészt meg, érdemes utána néznetek, hogy a harmadik szem őseink-el még is miféle kapcsolatban állt. Cikket nem találtam erről :/ Könyvet tudok ajánlani: Badiny Jós Ferenc-Igaz történelmünk vezérfonala árpádig.
A néző nem arra fog asszociálni, ha lát egy 8ágú csillagot, hogy ez valójában mit jelentett, hanem magára a gonoszra. Így fordítják ellenünk, azt ami a mienk, példának okáért ott a barom szó. Ha lebarmozol valakit, az megsértődik, holott a szkítáknál egy szent állat volt a szürkemarha.
Csak azt tudom ajánlani, hogy mint mindent, ezt is kritikusan nézzétek, és járjatok utána azon dolgoknak amikben kételkedtek. A megosztásért, amit-ha okoztam- elnézést.
Isten áldjon titeket!:)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # egyetértek 2012-02-28 22:57
egyetértek teljes mértékben
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!