fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Káros oltások
Ha csak egyetlen Jesse Ventura epizód megtekintésére van időd (45 perc), akkor ez legyen az.
És persze küldd is tovább mindenkinek, akinek szeretnéd megmenteni az életét ettől a vakcinának hívott, védettséget nem, de súlyos betegségeket szép számmal biztosító szérumtól, amit megint elkezdtek teljes gőzzel reklámozni az összes tv csatorna összes híradóiban...
Első számú statisztikai tény:
Az influenza elleni oltások nem biztosítanak védettséget a betegséggel szemben. Ha vesznek 1000 embert, és abból 500-at beoltanak influenza ellen, a másik 500-at pedig nem, akkor a két csoporton belül ugyanolyan arányban kapják el az emberek az influenzát. Ilyen vizsgálatok készültek, az eredményeket soha nem fogják nyilvánosságra hozni, nyilvánvaló okokból... Ha valaki neked azt állítja, hogy ez az oltás megvéd valamitől, te nem akarnál látni legalább egy ilyen tanulmányt? Mert hivatalosan nincs ilyen. Mint mondtam, ami van, az nem hivatalos, és épp az ellenkezőjét mutatja.
Kettes számú statisztikai tény:
Az oltások szorosan összefüggésbe hozhatók számos "modern" betegséggel, amelyek az elmúlt 50 során terjedtek el nagy számban. Autizmus, asztma, allergiák, neurológiai betegségek, mint a Szklerózis Multiplex, az Alzheimer vagy a Guillain-Barre Szindróma, mind mind szoros statisztikai összefüggést mutatnak az oltottsággal. Értsd, aki beoltatja magát, annak statisztikailag 10-szer akkora esélye van, hogy ezeket megkapja. Nem feltétlenül azonnal, szépen idővel, évek, évtizedek múlva.
A javaslatom, hogy alaposan olvass utána mind a két ténynek,
és aztán jól gondold át, hogy beoltatod-e magad.

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!