fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Káros oltások

„Gyógyszerek személyes tapasztalat: H1N1 oltással unokatestvérem beoltatta magát, mert mániákus egészségmániás. Jelenleg higanymérgezéssel kezelik (rángatózás, elbutulás).”

Kicsit utána gondoltam az egyik olvasónk levelének hatására, hogy az én környezetemben milyen hatásokat váltott ki a H1N1 oltás. Emlékszem, hogy a körzeti orvos minden áron be akarta az összes embernek adni. Lehet, hogy ő sem volt tisztában azzal, hogy milyen anyagokat is raktak bele. A média által kitalált járvány elvonulása után kezdtek hírek szálingózni arról, hogy higany alapú védőoltás volt az, amit a magyarok megkaptak.

Találkoztam városi korházakban dolgozó ápolónőkkel és ők mesélték, hogy az az ember, aki H1N1-ben halt meg a média szerint Szolnokon…az igazándiból 120 kilós volt és egy sima megfázás szövődménye miatt hagyta itt az árnyékvilágot.

Máshonnét pedig, azt lehetett hallani, hogy áldott állapotban lévő kismamák haltak meg H1N1 miatt. Lehet nagyobb a valószínűsége annak, hogy a szüléssel kapcsolatos komplikációk, vagy más betegségek voltak a halál okozói. A média mindenkit H1N1 betegnek állított be, aki meghalt. Az sem érdekelte őket, ha valaki a jégen csúszott el… Az is H1N1-es volt szerintük. Elég szomorú, hogy erre van energiájuk, amikor a hatalmukat szebb célokra is használhatnák…

Lássuk akkor, hogy a környezetemben élőkkel mi történt miután megkapták az oltást.

Van egy hölgyismerős, akik mióta megkapta az injekciót, azóta folyamatosan egyik orvostól a másikig jár, mert állandóan visszatérő végtagfájdalmak, fejfájás, gyengeség gyötri. Az orvosok nem tudják, hogy mi lehet a baja. Lehet az orvosoknak csak szólni kéne, hogy higany alapú oltást kapott és akkor megfejthetnék a probléma okát.

Nagybátyám szintén beadatta megának, hiába szóltam neki, hogy ne tegye. Fél éven keresztül nem tudott kigyógyulni a megfázásból és folyton visszatérő gyengeség és láz kínozta.

Szomorú, hogy ilyen megvezetők vezetik ezt az országot és az egész világot. Szomorú, hogy ezt megtehették az emberekkel zokszó nélkül. Szerencsétlen népek pedig lehet egész életükön keresztül szenvedni fognak, pár gonosztevő aljassága miatt. Még reklámozták, meg ingyen osztogatták az iskolákban a mérgező injekcióikat…

Propagálták a védőoltásaikat úgy, hogy minisztereknek és még a nemzet nagy vezírének is beadatták. Csak elfelejtették levenni a tűről, a tűvédő kupakot… Lehet tudták, hogy mi van benne és nem akartak kapni az oltásból?

A szomorú pedig az, hogy az állítólagos nagy nemzeti pártok sem szóltak senkinek, hogy emberek ne mérgeztessétek meg magatokat. Pedig amúgy a legnagyobb szájkaratés az összes, és tudja mondani, hogy mi a probléma az országban. Csak mikor kéne tenni, akkor kisiklatják az egész vonatot és nem tesznek! Ne várjunk tőlük csodákat, csak azt adják, ami lényegük. A háttérhatalom emberei az ilyen oldalak vezetői egytől-egyig!

Nem tudom, hogy felétek tapasztaltatok-e hasonlókat az eloltó oltás következményeként, de ha igen, akkor nyugodtan írjatok az   atyaeg1(kukac)gmail(pont)com  címre. A jelentkezők tapasztalatait össze fogjuk gyűjteni és közre adjuk itt a honlapon. Ha már nincsen igazságos médium ebben az országban, akkor legalább innét hagy tudják meg az emberek, hogy miket is művelnek itt velünk!

Feldühítő tud lenni, hogy az emberekkel ezt képesek művelni azok, akik vezetőink lennének, de csak megvezetnek minket.

Egyik imádságom alkalmával azonban egy nagyon fontos dolgot értetett meg velem az Isten. Mikor ahhoz a részhez értem, hogy „ …bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsájtunk azoknak, akik ellenünk vétkeztek, és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg minket a gonosztól…”. Ekkor értettem meg, hogy bocsássuk meg az ilyen idegen emberek vétkeit, akik csak közénk települtek. Azért bocsássuk meg nekik a bűneiket, hogy ne essünk kísértésbe a bosszúállás miatt, mert akkor olyanokká válnánk, mint ők. Mivel nem bosszút kell állni rajtuk, hanem kérni kell az Istent, hogy szabadítson meg tőlük és az Igazság majd szabaddá fog tenni Bennünket… tőlük!

Ezért hát kérjük az Égiek segítségét. Pio Atya ezt mondta:

Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú Őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"

Hát akkor fogadjuk meg ennek a Szent Embernek a tanácsát és kérjük Magyarország Őrangyalát, hogy szabadítson meg bennünket az ilyen gonosztevőktől, akik képesek voltak mérgekkel beoltani a magyarokat.

Aki úgy gondolja, mondja hangosan utánam…

 

Jézus Krisztus nevében kérem Magyarország Őrangyalát, hogy:

Szabadítsa meg a magyarokat és Magyarországot minden rosszakarójától, gonosztevőjétől, és

a Magyar gazdaság legyen magyar kézben,

Magyar vezetők legyenek az ország vezetésben,

NagyMagyarország legyen újra egységben,

Béke és boldogság legyen minden részen!

Ámen! Ámen! Ámen!

A tapasztalataitokról pedig az oltásokkal kapcsolatban írjatok e-mailben az atyaeg1(kukac)gmail.com címre.

Legyetek Jók, ha tudtok, mert a többi nem számít!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!