fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Káros oltások

Saját rokonaikat nem kímélik. Akkor mit várjon tőlük az emberiség?

Ja, rasszizmus, fasizmus és bioterrorizmus, ahogy nálunk is a "védőoltsok"...- de még ilyet!
Etiópiai bevándorlók ezrei kaptak fogamzásgátló injekciókat, úgy hogy nem is tudtak róla. A gyakorlat a szociális munkásoknak tűnt fel. Az izraeli egészségügyi minisztérium vizsgálja az eseteket.Tudtukon kívül és beleegyezésük nélkül adtak fogamzásgátló injekciókat etiópiai bevándorlóknak Izraelben. Az izraeli egészségügyi minisztérium vizsgálatot indított az ügyben, noha az egészségügyi miniszter-helyettes korábban tagadta, hogy ilyesmi megtörtént a klinikákon.

A Guardian cikke szerint több ezer etiópiai nő kapta meg a háromhavonta esedékes injekciókat az izraeli kórházakban. Sokan azt hitték, hogy influenza elleni oltást kaptak.

A Depo-Provera elnevezésű szer leállítja a menstruációt, és a lehetséges mellékhatásai között termékenységi problémák, valamint csontritkulás is szerepel.

Az esetekre akkor derült fény, amikor a szociális munkásoknak feltűnt, hogy az etiópiai bevándorlók körében egy évtized alatt felére esett vissza a születésszám.

Egyelőre sem Izrael, sem Etiópia nem vállal felelősséget a gyanús klinikai esetekért. Az elmúlt évtizedben több mint ötvenezer etiópiai zsidó vándorolt be Izraelbe. A gyorsan gyarapodó közösségnek a Guardian cikke szerint rengeteg előítélettel kell megküzdenie.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!