fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Káros oltások

"Természetesen bizonyos oltások nagyon sokat segítettek az emberiségen. A baj viszont ott kezdődik, mikor bizonyos érdekkörök a védőoltásokkal visszaélnek s olyan céllal használják fel, hogy sterilizálják, megbetegítsék velük az embereket."

 

A múlt héten jelentette be Beneda Attila kabinetfőnök, hogy jövőre “kötelezően ajánlott” lesz a HPV meddőséget elősegítő injekció, amit a méhnyakrák megelőzésének ürügyével tukmálnak a tájékozatlan diáklányokra.

 

image

 

A magát “egészségvezetőnek” aposztrofáló kabinetfőnök melegen ajánlja ezt a teszteletlen méreginjekciót, mely szerinte az oltottak életét évtizedek múltán “meg fogja menteni”. Ha nem az államtitkárság közalkalmazottja állítana ilyen hajmeresztő és hamis dolgot egy termékről, akkor bizonyára súlyos tízmilliókkal bírságolná a Gazdasági Versenyhivatal tisztességtelen reklámért.

Meglátásunk szerint Beneda súlyosan megsértette a hatályos törvényeket azzal, hogy elmulasztotta tájékoztatni a nagyérdeműt arról, hogy az oltóanyag rákmegelőző hatása városi legenda csupán, egy képtelen fikció, s hogy többszáz lány halt meg, s ezrek bénultak le e vakcina következtében.

A HPV vírusnak többszáz alfaja létezik, ebből néhány ellen “véd” a vakcina – a tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az oltottakban más, sokkal ártalmasabb HPV alfajok terjednek el.

Az amerikai hatóságok 2006-ban megállapították, hogy azok a lányok, akik korábban a vakcinákban található HPV vírussal már fertõzõttek voltak, a Gardasil oltást követően 44,6% -kal nõtt a méhnyakrák elõfordulása.

Erről vajon miért nem tud a hazai “egészségügyi” kormányzat?

Beneda újságírói kérdésre azt mondta:
nem tudni még, melyik gyártó vakcinája lesz a nyertes, a befutó a tenderen. “Nem kell hozzá nagy jóstehetség, a GSK ugyanis öles betűkkel reklámozza honlapján a januárban tartandó úgynevezett Európai Méhnyakrák Megelőzési Hetet”.

Beneda elmondta azt is: egy milliárd Ft közpénzt különítettek el erre a finoman fogalmazva is kétes vakcinára. A három ismétlőoltásból álló sorozat ára korábban 90 ezer Ft volt, melyet a kevésbé tehetőseknek az önkormányzatok, és különféle civil szervezetek “szponzorálták” meg. Beneda úgy reméli, hogy lényegesen kedvezőbb áron sikerül beszerezniük a vakcinát.

Arra nem tért ki a vakcinadiktátor, hogy csak lányoknak, vagy fiúknak is adják-e majd.

Ha idehaza is oly sok halálesetet és bénulást okoz majd a vakcina, mint amit a külföldi tapasztalatok tükröznek, akkor mélyen a zsebébe nyúlhat majd az állam… feltéve, ha szokásuk szerint le nem tagadják, s ismeretlen okokra mutogatva hárítják el a felelősséget.

Újságírói kérdésre nem tudták biztosra mondani, melyik évfolyamban adják majd, de én a 6. osztályra tippelek. Ugyanis akkor együtt adják majd a kötelező MMR és a dTAP ismétlőkkel, ami egyrészt hatványozni fogja a káros hatásaikat, másrészt képtelenség lesz szétválasztani, hogy melyik vakcina okozta a maradandó egészségkárosodást, halált – a kötelezők, vagy a kötelezően ajánlott… Utóbbiakért feltehetőleg még elméletileg sem vállal felelősséget az állam. Óriási tragédia lesz, ha a devizahitelekkel kizsigerelt családok tizenéves leányai sorban bénulnak le/halnak meg majd Beneda “örömteli” újításától.

Reméljük, a társadalom idejében feleszmél, s a kötelezően ajánlott oltásokat visszautasítja, a kötelezőket pedig nagyon határozottan, polgári engedetlenség keretében megtagadja.

Elég az oltási önkényből! Morális ébredést az egészségügyben!

A HPV vakcinákról további infók: http://bekenagykovet.hu/okesz21.html

Forrás: Oltáskritikus Életvédők Szövetsége


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!