fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Káros oltások

"Ha jó munkát végzünk az oltásokkal, a népességnövekedés megállítható" - Bill Gates

A hírek szerint Kenyában "egész jó" munkát végeznek. Az elmúlt időszakban például több millió fiatal nőt oltottak be Tetanusz "védőoltással".Az oltások utáni események viszont kísértetiesen illeszkednek Bill Gates TED Konferencián felvázolt terveibe. Ugyanis különös módon a beoltott terhes nők feltűnően nagy része elvetélt vagy idő előtt szült. Így a védőoltással kezelt nők közül már közel 550 nevéhez fűződik haláleset. Ennyi intett csecsemő halt meg ugyan eddig.

Azt oltást a talán két legnagyobb globális karitatív szervezet az UNICEF és a WHO szervezte, melynek során a kenyai egészségügyi miniszter állítása szerint biztonságos, ellenőrzött oltóanyagot használtak, (Bizonyára a WHO ellenőrizte) ezért elutasít minden vádat, ami oltással kapcsolatban felmerül.

A Kenyai Katolikus Orvosok Egyesülete" viszont hat különböző minta bevizsgálása után mégis bizonyítottnak tekinti, hogy a vakcinák és a tapasztalt "születési rendellenességek" között összefüggés van!

A vizsgálatok szerint a minták kivétel nélkül "HCG antigén" tartalmaznak, ami oka lehet a tapasztalt jelenségeknek, és jelenléte egyébként is érthetetlen.

"A minták mind HCG fertőzöttek voltak" -nyilatkozta Dr. Muhame Ngare.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!