fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Káros oltások

ANAFILAXIÁS SOKK

A Poliszorbát80 a gyógyászati ​​termékekben nonimmunologikus anafilaxiás reakciókat okoz!

Más szóval ez a szer elnyomja az immunrendszert, és akár ölni is képes.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16400901

A potenciálisan akár halálos kimenetelű allergiás reakció lehet az egyik kimenetele a Poliszorbát80 (Twin80) nevű adalékanyag alkalmazásának, amelyet többek között az Influenza, a HPV és még sok vakcina tartalmaz.

Az anafilaxia alapvetően egy szisztémás, egyszerre több szervrendszert érintő, több immunrendszeri folyamat tetőpontját jelentő allergiás reakció. Az allergiát kiváltó anyagok felszabadulása testszerte drámai változásokat idéz elő. Az erek kitágulnak, faluk áteresztővé válik, így fokozott folyadékkiáramlás történik a szövetekbe, ami vérnyomásesést és nem egyszer szívritmuszavarokat eredményez. A percek alatt kialakuló számos, súlyos szövődmény légzési vagy keringési elégtelenséget előidézve akár halált is okoz.

Akkor miért lehet csecsemőknek, kisgyermekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek adni ezt a veszélyes mérget? Szinte mindenki, akit leoltanak influenza vakcinával, ki van téve a veszélyének.

Ki kell vizsgálni, hogy milyen szerepet játszik a csecsemőkori agyi duzzanat, agyvelőgyulladás és a hirtelen bekövetkező bölcsőhalál szindróma, és más oltásszövődmény kialakulásánál, mert ezeknél az eseteknél szinte kivétel nélkül fellelhető az oltásban a Poliszorbát80. A cikk szerint büntetőeljárást kell indítani a felelősök ellen.

http://vactruth.com/2011/05/18/is-there-a-hidden-agenda-in-vaccines/

Ezekben a vakcinákban fellelhető a Poliszorbát80:

 • DTaP (Infanrix)
 • DTaP (Tripedia)
 • DTaP / Hib (TriHIBit)
 • DTaP-IPV (Kinrix)
 • DTaP-HepB-IPV (Pediarix)
 • DTaP-IPV/Hib (Pentacel)
 • HEPA (Havrix) poliszorbát
 • HEPA / HepB (Twinrix) poliszorbát 20
 • Humán papillomavírus (HPV) (Gardasil)
 • Influenza (Agriflu)
 • Influenza (Fluarix)
 • Japán encephalitis (JE-Vax)
 • Pneumococcus (Prevnar 13)
 • A rotavírus (RotaTeq)
 • Tdap (Boostrix)

http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/B/ex...

Más irányú kutatások azt mutatják, hogy meddőséget okoz az állatoknál a Poliszorbát80. További „értékes” tulajdonsága ennek a veszélyes méregnek.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8473002?dopt=Abstract

Már 1993-ban a tudósok tisztában voltak azzal, hogy a Poliszorbát80 (Twin80) az emlősöknél meddőséget okoz. Abban az időszakban az University of Georgia fogamzásgátló módszerként kifejleszt egy fogamzásgátló vakcinát, hogy szándékosan kárt okozzon a termékenységben. Természetesen a Poliszorbát80 felhasználásával.


Tény, hogy ez az összetevő preferált, előnyben részesített a vakcinákban.

Tény, hogy az Egyesült Nemzetek Szövetsége szerint kielégítetlen szükséglet a családtervezés a legkevésbé fejlett országokban.

Tény, hogy hatékony intézkedéseket hoztak a termékenység csökkentése céljából. Szerintük üdvös lenne a folyamatot gyorsítani.

Tény, hogy szerintük minden családtervezésre költött dollárral 2-6 dollárt lehetne megtakarítani, amit más irányú fejlesztési célokra kívánnak felhasználni. (Gusztustalan. Hányinger kerülget ettől a hidegfejű aljasságtól... /saját megjegyzés/)

A „lopakodó üzemmódban” terjedő népességcsökkentés áldozatai lehetnek gyermekeink?


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # György 2011-10-17 13:45
Olyan oltás is kötelező, aminek a vírusa talán a világ másik végén lelhető fel.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # bzozoka 2011-10-17 19:09
megáll az ész
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # bence 2011-10-18 15:45
Fila :D
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!