fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Káros oltások

Ha elkapsz valami megfázást, influenzát, akkor az egyik legjobb gyógymód rá a szaunázás, vagy a forró fürdő. A sok reklámozott vegyszer a tévékből nem a te profitodat igyekeznek növelni.

Az orvosok körében is terjed, hogy, ha egy rákos ember 41 fokos szaunában eltölt egy napot, akkor könnyedén meg is gyógyulhat a betegségéből. Nem véletlenül építettek a régiek izzasztó kunyhókat. Vigyázz a média által terjesztett információkkal, mert láthatod, hogy a tv becsapásán keresztül, hogyan nyomorítottak és öltek meg embereket a tudjuk, hogy kik!

Isten mentsen mindenkit, az ilyen gonosz cselekedetektől! Úgylegyen!

Jó fej ez a Frizbis Peti. Ez a műsoruk is a lényegről való elterelésről szólt. Úgy állítják be ezt a H1N1-es botrányt, hogy csak a nemkívánatos mellékhatások miatt pusztultak ki, véletlenségből, fél nyugdíjas otthonok. Ez egy tudatos emberirtás volt. Olyan, mint az abortusz, csak ezeket már megszületett embereken végezték el. A furcsa meg az, hogy az állítólagos kormánynak, kőkeményen felelősségre kellene vonnia az ilyen gyógyszergyártó cégeket. Nem hinném, hogy sohasem végeznek ellenőrző méréseket, hogy miket tartalmaz a kibocsájtott vakcina. Hagyjuk már a parasztvakítást. Ennek az ideje, már régen lejárt, hogy az emberek megegyék ezeket a dolgokat! A kormány meg hallgasson továbbra is, így legalább mindenki tudja, hogy ők is közreműködtek ebben az emberiség ellenes bűntettben. Vétkesek közt, cinkos aki néma!

Hányan haltak bele? Most eltűnt a járvány-veszély, de nincs szél, viszont "por" és radioaktivitás, meg permetezés van, no meg szárazság. Ez ugyanaz a stratégia, csak másképpen! Veronika 2009-ben kapott H1N1 elleni védőoltást, aminek következtében lebénult és a beszédközpontja is sérült. A nő esete nem egyedi, erről a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén beszélt ügyvédjével.

Makkegészséges volt Veronika, mielőtt 2009 őszén megkapta volna a H1N1 elleni védőoltást. A nő szerint olyan vészjóslóak voltak a hírek az influenza vírusról, hogy nem volt kérdés, beoltatja magát. Arra azonban senki sem számított, ami ezután következett.

- Két hét múlva elkezdett legyengülni a jobb lábam, utána a jobb kezem, majd a bal kezem, bal lábam. Amikor éreztem, hogy baj van, akkor rögtön elmentem orvoshoz - kezdte történetét Veronika, akinek beszédközpontja is sérült.

A nő egyébként nem érzékeny semmilyen gyógyszerre, így érthetetlen, hogy mi történhetett. Az ügyvéd szerint azonban nem ő az egyedüli eset: több olyan embert is tud említeni, aki ugyanebben az időszakban kapta meg az influenza elleni oltást és kísértetiesen hasonló tüneteket produkálnak. Sőt, van olyan ügyfele, aki halál közeli állapotba került, és volt olyan ismerőse, aki meg is halt.

Az orvosok most sem tudnak mit mondani a lebénult nőnek, csak azt, hogy folytassa a tornát és legyen türelemmel. A nő két éve dolgozni sem tud súlyos egészségkárosodása miatt és kérdéses, hogy ez az időszak vajon meddig tarthat még.

Cikkek a témában:

http://mkh.valosag.net/index.php/koezzetevk/hatterhatalom/594-level-a-vedoltasokrol

http://mkh.valosag.net/index.php/koezzetevk/hatterhatalom/229-ovakodj-a-h1n1-vedoltastol-szolj-minden-ismersoednek-csaladtagodnak

A média aljassága:

http://mkh.valosag.net/index.php/koezzetevk/hatterhatalom/230-h1n1-1976-reklam


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!