fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Mérgező ételek

Hozzászólás a videó alatt:

"Elmesélek egy történetet, ha megengeded. Valamikor olyan 7-8 éve egy mezőgazdasági szakközépiskolában dolgoztam mint pedagógiai asszisztens. Volt ennek a sulinak egy elég nagy tankertészete a város határában, és ott mindenféle növénykultúrák, üvegházak, fóliasátrak, szabadföldi veteményesek, ültetvények voltak.

Amikor egy-egy terményből sok volt akkor az iskola értékesítette azokat nagybani felvásárlóknak. Soha nem felejtem el amikor kint voltam egy osztállyal és a kertészet vezetője éppen ecsetelte, hogy az egyik fóliaházban lévő töménytelen mennyiségű retket másnap belerotálják a talajba, mert valamiért nem fejlődik rendesen és kár lenne bajlódni vele. Még aznap volt kint egy felvásárló aki paradicsomért járt hozzánk és valahogyan tudomást szerzet a retekről, és közölte, hogy ha szép a zöldség és hétfőre felszedjük akkor mindet elviszi. Még aznap egy ezer literes tartályban összekotyvasztottak valami vegyszert amivel befújták az egészet, aztán belocsolták és befűtöttek rá. A nyeszlett kis retkek úgy felfújódtak hétfőre, hogy volt olyan amelyik akkora volt mint egy kisebb alma...A felvásárló el is vitte mindet. Az emberek megvették, megették és nyugtázták is, hogy milyen egészséges dolog a retek... Azt gondolom sok mindenre nem írják rá mit is tartalmaz, és mi naivan azt hisszük ez nem árthat."


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!