fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Mérgező ételek

Megerősítést nyert az ételekkel kapcsolatos videónk tartalma, hogy nem színtiszta manna az, ami a hipermarketekből a családok asztalaira kerülnek!

Szia!

Per pillanat a mérgező kaják miatt éreztem úgy, hogy írnom kell.

Drog és toxikológiai kutatóként fogok végezni (ha minden igaz nem is olyan soká) és a lényeg, hogy pont ezeket vesszük. Így befejezésként pár kiegészítő, ha netán érdekel.

Kóla: foszfáttartalom rá van írva, hogy mennyit tartalmaz (500). Nem egyszer megmértük és láss csodát 800 :D

Mekis kaja kísérlet: 230 napnál tart az a szendvics, ami simán ki van rakva egy asztalra, de még nem történt vele semmi.

Gyógyszerek személyes tapasztalat: H1N1 oltással unokatestvérem beoltatta magát, mert mániákus egészségmániás Jelenleg higanymérgezéssel kezelik (rángatózás, elbutulás).”

Szellemi hülyítés: ismerős olyan szinten ráállt fejfájás miatt a fájdalomcsillapítóra hogy tök mindegy mit kapott reggel (gombot) ugyanúgy elmúlt a fájdalma.

Ne haragudj, hogy ilyen összedobott a levél de muszáj volt megírnom, mert már tényleg ki kéne nyitni az emberek szemét!

Egyik kedvenc reklámom a Danon Aktívia: soha senki nem veszi észre, hogy úgy kezdődik AMIÓTA REDNSZERESEN ÉTKEZEM és eszem Danon Aktíviát… hát igen mellékesen :D

Ha elolvasod köszi. Én megnyugodtam, hogy leírtam és tudom, hogy nem csak én gondolom így és ti még hangot is adtok neki :)


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!