fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Mérgező ételek
Gondolkozott már azon valaha, hogy igazán mi is található a csirke McNuggetokban? Egyes összetevői mint kiderült, inkább tünnek ipari alapanyagnak mint élelmiszernek. A McDonalds a híres Chicken McNugget-jaiba olyan összetevőket tesz mint az autolizált élesztőkivonat, szabad glutamát, nátrium-foszfát és nátrium-alumínium-foszfát. De nem ez az ijesztő része. A McDonalds saját weboldalán a csirke McNuggets hidrogénezett szójabab olajat tartalmaz, citromsav hozzáadásával őrzik meg frissességét, valamint még dimetilpolisiloxant is adnak hozzá, ami egy habzásgátló adalékanyag. (http://nutrition.mcdonalds.com/nutritionexchange/ingredientslist.pdf)

Legalább kettő ezek közül az összetevők közül mesterségesen előállított ipari vegyi anyag. Van benne egy petróleum származék is a TBHQ, amit parfümök, gyanták, lakkok és az olajmezőről származó vegyi anyagok stabilizálására használnak. Laboratóriumi tanulmányok ezt az adalékanyagot gyomor tumor okozójának bizonyitják. “Magasabb dózisban adva laboratóriumi állatoknak, gyomor daganatok prekurzorai és DNS károsodást is előidézhetnek. Számos tanulmány kimutatta, hogy hosszabb időn át tartó nagy dózisú TBHQ rákkeltő, különösen a gyomorban. ” (http://en.wikipedia.org/wiki/TBHQ)

A dimetilpolisiloxan egyfajta szilikon, iparilag tömítőanyagoknak használják, valamint az emlő implantátumok zselés anyagának is része. A Wikipedia azt mondja:

“PDMS alkotóeleme a szilikon alapú kenőanyagoknak, valamint habzásgátló adalékoknak, formaleválasztóknak, hőátadó folyadékoknak, fényezők, kozmetikumok, haj balzsamok is előszeretettel használják. A PDMS töltőanyaga az emlő implantátumoknak, bár ez a gyakorlat valamelyest csökkent, biztonsági okokból. A PDMS-t sokféleképpen használják a kozmetikai iparban és más fogyasztói termékekben is. Például PDMS-t lehet használni a  fejtetű kezelés során is … “(http://en.wikipedia.org/wiki/Dimethylpolysiloxane)

Nem mintha a többi összetevő jobb lenne. Mivel a pamut nem szabályozott tartalmi szempontból mint élelmiszer, a gyapotmag olaj tartalmazhat olyan vegyi növényvédő szereket, amelyeket már betiltottak az élelmiszer-termelésben. Az is szinte mindig genetikailag módosított. A hidrogénezett olajok, pedig általában tartalmaznak transz zsírokat, amelyek mesterségesen előállított zsírok. Használhatatlanok és emészthetetlenek a szervezet szzámára és számos egészségügyi probléma okozói. Az autolizált élesztőkivonat egy kémiai íz fokozó összetevőt tartalmazó szabad glutamát.

És mi van még a csirke McNuggetsben? Gyári tenyésztett csirkéről, nem szabad tartású, zöld füvön felnövő csirkéről beszélünk! Tehát ez az a fajta csirke, amit tipikusan vakcinákkal és hormonokkal kezelnek, miközben hagyományos takarmány termékekkel táplálják őket. A takarmány gyógyszereket és peszticideket tartalmaz.

Fincsi ugye? Ne felejtsen el repetázni belőle!  …

forrásTe is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # burgerking 2012-11-13 16:55
keressetek rá erre a cikkre:
Miért nem bomlik le a McDonalds-os Happy Meal hamburger – az igazi magyarázat
idézet:
" Az igazán sokkoló része a történetnek az az, hogy megítélésem szerint azért nem eszi meg egyetlen állat sem a McDonalds hamburger zsemléjét (kivéve az ember) mert az egyszerüen nem élelmiszer! "
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-11-13 19:01
Itt is megtalálható ez a cikk:

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/tudomany/egeszseg/mergez-etelek/mergez-etelek/302-fel-ev-utan-sem-rohad-a-gyorsettermi-kaja-
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!