fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Mérgező ételek

Darált-hús... pép???

 
****************


Tegnap a tascoban darált húst akartam venni. Találtam is... hmmm.... marha-sertés 1 kg 849.-Ft-ért???

Gyanús volt.

Ilyen olcsó lenne? És olyan pépes... egyáltalán hús ez? Jól megnéztem és nem hittem a szememnek! Nátrium glutamát is van benne???!!! A darált húsban??? Abba minek??? Vagy ez akkor mi? Hát nem hús az biztos! Valami pépes vacak. Mellette ott volt a valódi sertés hús, 500g 1099.-Ft-ért. De ezek után már ezt sem volt gusztusom megvenni, főleg, hogy pulykát szerettem volna. Az embernek a főzéstől is elmegy ilyenkor a kedve. Mi jön még???

 

 
A pépből készült darált hús után, itt az új finomság a ragasztott hús! Már kapható a nagyobb áruházláncokban, csak tessék csak tessék!
Nem csoda, ha a magyar húsipar nem tudta tartani a lépést ezekkel a dolgokkal, és talán jobb is így.

 
Húsragasztásról videó:
 

 

 Egy értékes hozzászólás:

"Tudom mindenkinek van pénztárcája..inkább egyél kevesebbet de minőségit.Menj ki a piacra és vásárolj magyar terméket még ha drágább is mint a multi,,,De lehet megkíméled magad a ráktól és egyéb betegségektől..Én 7 éve futottam bele az újra címkézett felvágottak csapdájába..30 kilót fogytam vastagbéltükrözés 4 fajta gombát találtak a gyomromban,Sóban vízben főt krumpli is kijött belőlem a keserű tea minden.. antibiotikumos kezelés és orvoshoz rohangálás..Azóta nem állok meg utcai hamburgeresnél kifőzdéknél nem veszek tálcás felvágottat..Vettem sonka formát és elkészítem itthon a gépsonkát a kolbászt és csak egy henteshez járok aki név szerint szólít....Vigyázzatok az egészségetekre."

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # aasoft 2013-08-02 08:48
Nem véletlen az elszegényítés módszere. Az ember ne tudjon mást venni csak ilyeneket, aztán pedig jön a gyógyszerezés ami megint másnak jövedelmez. Ördögi kör és nagyon nehéz kilépni belőle anyagi lehetőségek nélkül.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Hegel 2013-08-08 13:57
Nem árt a húsételek csökkentése és az állati fehérjéket tojással pótólni. A magyar mezőgazdaságot ezért kellett tönkretenni a kiskereszkedelm ével nagykereivel tönkretenni hogy ezeket a franctudjamiket tálalják nekünk is fogyasztóként!

Ma a háború nemcsak a vizért olajért főldért hanem a fogyasztókért is történik! Hát csökkenteni kell a múltihoz való járást. Ugyis nyügös dolog az állandóan átrendezett polcokon keresgélni azt ami kell.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!