fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Mérgező ételek

Gyerek, én TESCO. Parizer kell a gyerkőcnek. TESCO-BAN HÚST SOHA.
Gondoltam legyen kivétel. Most. Parizert csak nem lehet elrontani.
Húsos pult. Kalapos bácsi. Mit kérek? Jó napot! 20 deka parizert a gyereknek. Baromfi? Igen.
A gyerek beteg, kívánsága óhaj. Kalapos bácsi mire felnézek a gyerektől a hátsó pulton lévő szeletelő gépet babrálja, és az ontja a parizert szeletelve. Közben a kolleganővel kokettál.

A gép, amin szeletel, önmagának adagol, gondolom automata az alapján, amit látok. Mérlegre teszi a parizer hegyet és KÖZLI(!) a 28,2 dekánál: kicsit több lett! Közlöm: NEM KICSIT! JÓVAL! DE MOST MÁR MARADJON. Gondoltam csemetém ezt a mennyiséget is örömmel fogyasztja majd. Furcsálltam, hogy milyen nagyon nem furcsa a kalapos bácsinak, hogy a kért mennyiség közel felével több. Még nem állt össze a kép.
Haza.
Csemete éhes, parizert enne. Oké tücsök azért vettük, legyen parizer lakoma.
Kenyeret vajazol, teát töltök, tányér,stb. Parizert kicsomagolom, nézem. Olyan mintha valami fehér „krémszerű „anyag lenne rajta. Ekkor elér a szaga az orromig. BÜDÖS!!!!!!!!!!
Erőt veszek magamon, egy kicsit beleharapok és azzal a lendülettel kiköpöm, meg még párat!!!!!
Következőleg már nem nyelem le és még teszek hozzá.


Megnézem a címkét:
Csomagolva: 2014.02.24 szavatossága lejár: 2014.02.25.

Most összeállt a kép.
„A maradhat egy kicsivel több?” A honnan került a szeletelő gépre a parizer mozzanat hiánya. A kolléganővel kokettálás.

Ez mind időnyerés és terelés volt.

Miért? HOGY ÁTBASSZÁK A KEDVES MAGYAR VEVŐT! MINT ENGEM, MEG AZT A SOK SORSTÁRSAMAT, AKI NEM VESZI A FÁRADSÁGOT , HOGY HANGOT ADJON ELÉGEDETLENSÉGÉNEK!

MILYEN TISZTESSÉGES PIACI MAGATARTÁS AZ , HOGY A MÁSNAP LEJÁRÓ SZAVATOSSÁGÚ (MÁR HA A CÍMKENYOMTATÓNAK LEHET HINNI) NEM RONCSOLÁS MENTESEN ZÁRT HÚSÁRÚT FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL, NEM IS AKCIÓBAN, GÁTLÁS NÉLKÜL ELADJÁTOK A MAGYAR VEVŐNEK?!

TI AGY NÉLKÜLI HÜLYÉNEK NÉZITEK A MAGYAR VEVŐT??!!!!!!!!!!!!!!

ILYEN KURV*NAGYON KELL A 158 FORINTOM?!

 

  

És ne jöjjön nekem a jogi osztályotok, sem hogy még volt egy nap szavatossági ideje és hogy miért nem néztem meg a lejárati időt.

Azért nem néztem meg, mert jóhiszeműen azt feltételeztem, hogy a bolt egy ilyen termék esetén szigorúan betartja a minőségbiztosítási szabályokat, így amire, rengeteg pénzt költ el a marketing osztályotok, és úgy hívunk, hogy VÁSÁRLÓI BIZALOM, az működik a TESCO részéről is. Megfelelő termékminőséget és legalább 3 nap szavatossági időt feltételeztem.

NOS, én személy szerint ÁTVERÉSNEK ÉRZEM , HOGY MINDEN FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL HAGYTATOK MEGVÁSÁROLNI EGY MÁSNAPIG JÓ SZAVATOSSÁGI IDEJŰ TERMÉKET, MIKÖZBEN VAN OLYAN RÉSZ AZ ÁRUHÁZBAN , AHOL VISZONT, CSÖKKENT ÉRTÉKŰ TERMÉKRE HÍVJÁTOK FEL A FIGYELMET!

Konkrétan ki akartam, dobni, de meggondoltam. Inkább feljelentelek benneteket a létező összes kompetens hatóságnál és megosztom a velem történteket másokkal is.

NEKTEK SIKERÜLT BEÁRAZNI A VÁSÁRLÓI BIZALMAT : 158 MAGYAR FORINT AZ ÁRA ! PONT MINT 28,2 DKG BAROMFI PARIZERNEK.

DE MONDANÉK VALAMIT AMIITŐL NEM 158 FORINTOT FOGTOK BUKNI. A GYEREKEM ÉRTELMES ÉS OKOS, EZÉRT ELMAGYARÁZTAM NEKI, HOGY MINKET A TESCO HÜLYÉNEK NÉZETT.
TUDOD MIT KÉRDEZETT A GYEREK:
- „ APA, AKKOR AMIT A TESCO MOND A TV-BEN AZ IS MIND HAZUGSÁG? AZ ANGRY BIRDS –ÖS REKLÁM IS?
VISSZAKÉRDEZTEM:
- SZERINTED FIAM?
A VÁLASZ:
-IGEN APA! AKKOR A TESCO HAZUDOTT NEKEM. MÁR NEM IS KELL AZ ANGRY BIRDS-ÜK!”

NA EZT FOGJA MAJD ÉSZREVENNI A MARKETING ÉS PÉNZÜGYI OSZTÁLYOTOK PÁR ÉV MÚLVA, ÉS AZ NEM 158 MAGYAR FORINTBA FOG KERÜLNI NEKTEK!

 

Ezért vegyél hazait! Vagy próbáld megtermelni magadnak az élelmiszert!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # azele 2014-03-20 10:05
Felvágottat soha, sehol ne vegyél, 10% hús a többi víz méreg és hulladék!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # zsakfos 2014-03-20 11:04
És a TESCO is ISO 9001-es csoda minőséges cég...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Csapláros Albert 2014-03-20 11:16
Nem akarlak megsérteni, de elég lassú felfogású vagy. A TESCO 23 éve néz hülyének bennünket. Azért, mert túlnyomórészt azok vagyunk, másrészről pedig, majdnem monopol helyzetéből fakadólag megteheti. Ezerszer fogadtam meg , hogy feléjük sem nézek, de ők az egyetlenek akik non stop nyitva vannak. Én pedig korán indulok munkába. Igyekszem a a vásárlást zöldség , gyümölcsre, pékárura korlátozni. a lejárt szavatosságú hústermékeik felfrissítésére alkalmazott technikáikról csodákat mesélnek.
Egyszer sertéstarját vetem volna náluk, mert a megfelelőképpen megvilágított termék kívánatosnak tetszett. A húsos pult mögött álló eladó - aki egyébként ismerősöm-, a rendelésre azt válaszolta, tömören NINCS. -Már hogyne volna!-vágtam volna vissza, de aztán észrevettem, hogy mögülem ketten is kiálltak a sorból. Nekik hamarabb esett le a tantusz,hogy az eladó nem figyelmetlen ,csak jószándékú. Nem akarta ismerősnek nyakába varrni az egyébként nyugodtan döghúsnak minősíthető cuccot.
Járjunk CBA-ba ? Ott sem jobb a helyzet. Ugyanezt művelik álnemzeti színekben.
A kisboltok hét, nyolc körül nyitnak négykor pedig szigorúan bezárnak.A TESCO parkolójában tizenhat és huszonegy óra között van a csúcs.Amíg a kisboltok nem reflektálnak rá jobban erre az időintervallumr a addig a TESCO fogja uralni a pályát. Mondjuk a parízernek ettől még nem kellene büdösnek lenni
Tisztelettel:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # én+te+ő 2014-03-20 22:02
bocsi és nagyon mély elnézést! nem a tescot akarom védeni, sem az ott 80ért dolgozó urat, de AZ EGY SZABÁLY, hogy a szeletelt áru szavatossága másnapig tart. vegyetek bárhol, bármit ezzel a másnapi időponttal fogtok találkozni mindig. én ma vettem a sparban és holnap fog lejárni. ha holnap veszem, akkor holnapután. sajnos a hiba oka az 560Ft/kg-ban keresendő, ha jól látom az árat. az is hibás, aki árulja és sajnos az is aki ezt a kosarába teszi. már bocsánat, de ha ilyen tudatos volt a vásárló, miért vett a beteg gyermekének állateledel minőségű és árú terméket?MIÉRT????
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-2 # Mnett 2014-03-25 13:05
Én a cikk címén akadtam ki, a tartalma nem mondott újat. Na, de már nem is azért, de aki 160! forintét vesz "élelmiszert", hát engem ez jobban lesokkolt, mint hogy megint átvertek valakit.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # koli 2014-11-05 12:32
Én a macskámat etetem ezzel a párizsival, rosszabb napokon. Ilyet gyereknek? Magamnak se! Ámulok és bámulok.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!