fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Mérgező ételek
Nem biztos, hogy minden esetben igaz a cím, de az biztos, hogy a darálva készült termékek nagyon jó elnyelői mindenféle hulladéknak s egyébként fel nem használható anyagnak.
 

A húsiparban, úgy látszik, bevett szokás, hogy mindent megetetnek az emberrel. A gyanútlan vásárlók sokszor nem tudják, mit is vesznek meg az üzletekben. Talán a színtiszta hús kifejezés azt takarja, hogy szőröstől-bőröstől?
Az interneten is meg lehet találni azokat a videókat, amikben azt láthatjuk, hogyan készül a virsli.
 
Gratulálni tudok az emberi fejlődéshez. Sajnos, ide jutott az emberiség nagy evolúciója. Megetetnek már mindenkivel, mindent. Borzasztó gusztustalan és emberi fogyasztásra alkalmatlannak nevezném azt a rondaságot, ami ott készül. Ez minden, csak nem fejlődés. Szégyen! Belegondolni is rossz, hogy ezt eszik az emberek nap, mint nap.
 
Roppanós virsli? Tényleg komolyan gondolják, hogy ez a finom? Nézzék meg a videókat. Az elsőből jól láthatóan hiányzik egy rész. A kismalacok egészben való ledarálását - érdekes módon - szándékosan nem mutatják meg az embereknek. Azt a második videóban láthatják az alább lévő linken. Ahhoz Facebook-regisztráció szükséges.
Az köztudott volt sok helyen, hogy a párizsik és a felvágottak is így készülnek, de talán nem láthatta ezt az ember a saját szemével, amint belsőrészestől, csontokkal, ürülékkel együtt darálják le virslinek az állatkákat. Mivel évek óta vegán vagyok, számomra még elszomorítóbb mindezt látni. Orbán Viktor is csak Csányi Sándor épülő, szuperextra hatalmas méretű vágóhídjába teszi bele a milliárdokat, a vegán táplálkozást, ami fejlődést hozna az embereknek, már nem támogatja. A Fidesz azt támogatja, hogy az ilyen moslékokat egyék az emberek, minden nap. Mert Csányi vágóhídján sem lesz ez másként.
 
 

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Kiss Pal 2014-11-25 17:54
Töltelék árut már régen nem eszek. Ami Csányit illeti, azt olvastam, hogy a töltelékáruiban 30% ban szemét minőségű németországból származó hús van.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!