fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Mérgező ételek

Legyél önellátóvá!

Legfrissebb információnk szerint Magyarország mérgező hatású édesítőszert vásárolt Dél-Amerikából. Úgy látszik, a magyarok egészsége valóban semmit sem jelent az ország vezetésének.

Bár már használnak Magyarországon egy némelyek szerint hosszabb távon mérgező édesítőszert, az úgynevezett "Édes mérget", az Aszpartamot, leginkább olcsó üdítő italokat édesítenek vele. Egyes vélemények szerint hosszabb távon komoly negatív hatása lehet az élő szervezetre.

Ám értesüléseink szerint most egy durvább hatású édesítő mérget hoztak be az országba:

A "HFCS"-nek nevezett, kukoricából készült édesítő szirupot hozták be Dél-Amerikából (egyes információk szerint Brazíliából) és ezt az édesítőszert fogják cukor helyett az "ételgyár"-nak nevezett élelmiszeripari üzemekben felhasználni.

Ha információink helytállóak, akkor ez is a magyar nép kiirtási szándékához tartozó akció a hódítók, a háttérhatalom és a velük szorosan kollaboráló kormányzat részéről. Melynek következményei az alábbiak lehetnek:

1. cukorbetegség
2. májbetegség, májrák
3. kóros elhízás
4. SOKKOS ÉS ZAVART VISELKEDÉS!

A világméretű, maffiaszerűen működő gengsztercég, a Monsanto által kidolgozott GM kukorica magas higany tartalma egyértelműen megállapításra került már a független laboratóriumokban. A higany az idegrendszert támadja meg, tönkre teszi, s ez idővel zavart, sokkos viselkedést okoz.

Ha nem történik meg az új mérgező, HFCS-nek nevezett élelmiszer elleni sürgős fellépés, akkor a már fent leírt tünetekkel kell számolni. A szándékosság pedig egyértelmű.

Vajon az "átlag fogyasztót" ezek után sem foglalkoztatja majd miféle mérgező szemétből áll az élelmiszere? Egy olyan történelmi helyzetben, amikor egy nemzet megsemmisítésének szándékáról van szó a hódítók és a háttérhatalmak által, vajon lehet-e ez még kérdés?


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Joska 2012-02-10 14:22
Én vettem egy literes aszpartám szirupot. És nagyon édes. Aszpartámmal édesítem a süteményt, mindent. Az egyik barátom javasolta, mert ő azt mondta, hogy egy külföldi TV csatornán látta. Mondja, hogy milyen egészséges, és nem káros. Eddig csak egy kicsit szédültem ha megettem az aszpartámos süteményt. De semmi több.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2012-02-10 14:45
Na ez a durva. :o

Remélem, hogy már nem eszed.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Joska 2012-02-10 14:55
Miután megtudtam, hogy milyen is ez a fityfene, azóta kerülöm. A szirupot meg tűzre dobtam. Minden aszpartamos élelmiszert kerülök. De sajnos mindenben benne van, amibe belerakhatják. Pezsgőtabletta, üdítők ( Kóla, Fanta, Sprint, Lift, stb...)...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!