fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Az ember hőhatásnak kitett ételeket fogyaszt. A főzés miatt a vitaminok, enzimek s egyéb összetevők lebomlanak, károsodnak. Így az elfogyasztott ételtől nem halsz éhen, de minőségi hiányt szenved a szervezeted, a hő által károsított táplálék miatt. Az évtizedek múlásával, s az életerő nélküli étel (étel = élet) miatt, egyre inkább a szervezet kezd megbetegedni, helytelenül működni, öregedni. Aki továbbra is megmarad ennél a táplálkozásnál, annál nem igazán következik be gyógyulás, felépülés. Azok viszont, akik áttérnek a nyers, élettel teli ételek fogyasztására, azok a legdurvább betegségekből is képesek felépülni.

Ezért nagyon fontos, hogy hogyan táplálkozol. Napjainkban már olyan szakácskönyvek is léteznek, amelyek finom és változatos étrendet biztosítanak a nyers koszton élők számára is. Elég csak rákeresni az interneten. Próbáld ki! Érdemes!

 

asztal

 

Alapmű ebben a témában: 

 

Victoria Boutenko - A nyers étel csodája

 

 

 

Címszűrő     Tételek # 
# Cikk címe
1 Kövér, Beteg és majdnem Halott
2 A nyers étrend “szinte emberfeletti” erőt ad- egy atléta szerint
3 Mi a titka? A 70 éves nő aki 30 -nak néz ki!
4 Food Matters - Egészséges táplálkozás, egyenlő a gyógyulással
5 Életet mentett a juice-diéta
6 Aszalt diós-lenmagos kenyér
7 Vegán Pörkölt rizzsel
8 Egy anya nyers étrenddel gyógyítja meg kislánya ekcémáját
9 TÖBB SZÁZ FÁT EVETT MEG AZ ASSZONY
10 Gyógyulás a rákból - egy hozzászólás

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!