fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Nyers táplálkozás

100% egyet ertek veled/magaval?/ elo pelda vagyok tavaly februarban colon cancert allapitottak meg [vastagbel rak] mar masnap raallitottak a z 4000 C vitamin + kurkuma kapszula=probiotikum [ezt este utoljara lefekves elott ezutan mar semmit nem szabad enni] es rengeteg zold vettem egy nagyon eros gepet minden zold levelet ami letezik az uzletben kevertem foleg a kale [ennek nem tudom a magyar megfelelojet mert a fordito is kelkaposztanak irja pedig nem az] ez eros cancer olo napi 2x fel liter eleg suru zold trutyit ittam keves hus es az is csak csirke es hal de ez a sok zold elegge jol lakatott az eredmeny 10 het alatt [a megallapitastol a mutetig] lezsugorodott 4.8 cm -rol 1 cm re Utana kaptam 10 kemot a kemo idejere leallitottak a magas c vitamin szedeset mert meg az onkologus is elismerte olyan erosen pucolja a merget a szervezetbol hogy kepes megolni a kemot egyetlen egyszer sem voltam rosszul bevezettem beadtak 3-4 ora alatt hazafele bevasaroltam haza mentem tettem a dolgom ez mindig penteken volt Hetfon elmentem dolgozni hajam nem hullott ki fogytam ( a sok zoldseg miatt) de se gyenge nem lettem se rosszul nem voltam A kemo alatt is ittam a sok zold let [enni keptelen lettem volna ahhoz kecskenek kellet volna szuletnem] de igy leturmixolva gyorsan le tudtam sokat nyelni Azt mondta az onkologus nem tudja mit csinalok de csinaljam tovabbra is Amikor vege lett ujra vissza allatam a C vitaminra[azt nem lehet tulszedni mindennap kiurul] sajat doktorom azt mondta ha nem tudna hogy mi van el sem hinne hogy beteg vagyok de rengeteget kutattam a neten is mindenfele dolgokat utanna neztem a kurkumanak amikor ajanlottak es ott van nagy voros betukkel hogy a kurkuma kill cancer cells [kurkuma oli a rakos sejteket] Mostmar eltelt masfel ev es jol vagyok 2x voltam eddig kontrollon mind ketto jo volt es az elsonel meg azert is meglepodtek hogy a verkepem jo Ilyen hamar nem szokott rendbe jonni a kemo utan Ct csann elott jodot szedek [mert az kivonja a jodot a szervezetbol] vasat szedtem Amig elek a C vitamint es a kurkumat nem hagyom el a probiotikum csak 1x 1 heten es minden novenyi kivonat nem kemikal gyogyszer Kicsit tobbe kerul de mar ha lehet nem viszek be merget a szervezetembe Biztam es bizok tovabbra is a novenyi gyogyszerekben Meg egy a kemo utan heti 3x ittam [csoppeket vizben] a milk thistle[ ami bogancs kivonat] ez erosen meregteleniti a majat Szoval megtettem mindent es eredmenyes volt ugyanezzel lattam a korhazban 2 kemo utan mar keszek voltak kopaszodtak rosszul voltak hanytak Nekem annyira fel lett turbozva a szervezetem hogy nem tudott artani

 

Cathy


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!