fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Új Gyógyászat

2007-ben még alig volt ismert az új medicina, a Solymárra előadásra is csak nyolcan jöttek el. Ez már akkor sem szegte Robertó kedvét, hisz tudta, amivel az embereknek szolgálhat, nagy érték, és az emberek nem buták, csak tévedésben élnek - már ami a megbetegedések kialakulásának mechanizmusát illeti.

"Ahogyan egyre több ember megérti, mennyire fontos az érzelmeinkre, érzelmi megütközéseinkre odafigyelni és ügyelni rájuk a hétköznapokban - hiszen ez az, ami beindít elváltozásokat - úgy fognak eltűnni a súlyos megbetegedések az emberiség történelméből. A mai ember nem hogy megéli ezt még életében, hanem el se tudjuk kerülni. Az ujmedicina megmutatja hova vezetnek a megoldatlan konfliktusok, így be kell látnunk, nincs más út az élethez, csak az egyenes, a tisztességes. A békét, megbékélést végső soron az Anyatermészet kényszeríti rá az emberekre. Erre alapozva mondom, hogy az új medicina, a tudással, elváltozás-megértéssel együtt, végső soron békét hoz az emberek szívébe. Az egészség a tudatossá válásból fakadó érzelmi kiegyensúlyozottság mellékhatása." (B.R.)

További tájékozódási pontok:
- közösség: facebook.com/ujmedicina
- tanfolyamok: programajanlo.biologika.hu
- kiadványunk: szervatlasz.hu
( megrendelés: kiadvanyok.biologika.hu )


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!