fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Új Gyógyászat

Mi az a biológiai identitás változás? Hogyan jön létre az, hogy valaki a saját neméhez vonzódik? Mi a biológiai értelme a homoszexualitásnak, leszbikusságnak? Mi a helyzet a tinédzserekkel? Milyen esetekben szűnhet meg, vagy lehet tartós (maradandó) az azonos nemhez vonzódás? Egyéb részletek a Szerv Atlaszban, a 6.5. fejezetben, de a mélyebb megértéshez szükséges ismerni a zöld hátteres részt, és az 5.2. fejezetet. Az aszexuális viselkedésről (nemi érdektelenségről): vimeo.com/43446729

MOKÉP


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Oregon 2014-02-19 18:43
Szerintem csak nemtudnak maguknak normalis tarsat talalni es ezt valasztjak mert "nincs mas kiut" nem akarnak egyedul lenni (ezt gondoljak)

Hat en azt mondom keressenek tovabb.
Olvasson egy kicsit az Ujszovetsegbol. Tegyenek erte ,hogy legyen tarsuk. Menjen oda a lanyhoz es mondja!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # tolerancia 2014-02-23 08:44
Bekesseg!

A 'melegeket' egyaltalan nem erdekli a GNM homoszexszualit asrol szolo magyarazata, meg mas tudomanyos magyarazat sem. Nem akarnak normalisak lenni ill. nekik ez az allapot a normalis, ezert lepnek fel nyilvanosan is a velt jogaikat kovetelve.
A homoszexszualit as es a tobbi abnormalis nemiszerep is az Egy Istenbe vetett hit hianyanak kovetkezmenye, amit TISZTATALANSAG-nak nevez a Szentiras.
Akik szeretnenek megtisztulni, azoknak Isten segitsegere van szukseguk, elso lepeskent. Elmeletben, tehat erkolcsi szabaly megismerese, elfogadasa, betartasa, gyakorlatban a mindennapi eletbe valo ervenyesitese.(Nem konnyu, de nincs mas ut!)
Es a fiuknak nem art a kuzdosportok vmelyiket beepiteni a mindennepjaikba .
Lanyoknak pedig noiesseget fejleszto sport ajanlott.
A tobbi majd jon a tisztulas kovetkezmenyeke nt.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!