fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Ingyen energia

Kár, hogy a naponta ellopott több milliárd forintból nem jut 30 millió, hogy az ilyen találmányok az embereket függetleníteni tudják az energiaszolgáltatók vérszívásától.

 

http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=6b6bcaa70


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Faustus 2012-06-23 19:33
Kár, hogy a videón látható jelenség magyarázata - miszerint a faszénben és a rotringbélben található szénből lesz vas - kamu.

A videón senki sem vizsgálta a rotringbél mágnesezhetőség ét, illetve bármelyik összetevő vasvegyület-tartalmát (például kálium-rodanid segítségével: http://ttk.pte.hu/fizkem/fk-gyakpdf/vas.pdf).

Sebaj, egy külföldi srác ezt megtette helyettük: http://www.talk-polywell.org/bb/viewtopic.php?p=80985#80985
Sőt a ceruzabél vasvegyület-tartalmáról elérhető egy tanulmány itt: http://arxiv.org/pdf/1107.1662.pdf

Aki 30 milliót adna ilyen célokra, az ugyanoda adná a pénzét, mint ahova a naponta eltapsolt több milliárd menne.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-06-23 20:36
És a mikrohullámok hatására válik mágnesessé a szénben lévő vas?

De mi a helyzet, azokkal a tyúkokkal, amelyek kísérleti körülmények között nem kaptak kálciumot és úgy is képesek voltak a tojáshéjba előállítani ezt az anyagot? Honnét termett a kálcium, ha sem a táplálékon, sem a vízen keresztül nem jutottak hozzá?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Faustus 2012-06-24 11:29
Idézet - Fénybenjáró:
És a mikrohullámok hatására válik mágnesessé a szénben lévő vas?

Nem. Már eleve van a rotringbélben vas-oxid (olvasd el a belinkelt anyagokat) és szén - abból lesz a vas:
2 Fe2O3 + 3 C -> 4 Fe + 3 CO2
A videóban semelyik összetevő vasvegyület tartalmát nem vizsgálták (például kálium-rodaniddal), így becsapva a videót megtekintőt.

Idézet - Fénybenjáró:
De mi a helyzet, azokkal a tyúkokkal, amelyek kísérleti körülmények között nem kaptak kálciumot és úgy is képesek voltak a tojáshéjba előállítani ezt az anyagot? Honnét termett a kálcium, ha sem a táplálékon, sem a vízen keresztül nem jutottak hozzá?

Jajj, a Corentin Louis Kervran-féle kísérletek.

A probléma ezekkel a kísérletekkel, hogy nem jól dokumentáltak, vagy kevés esetet vizsgálnak vagy nem reprodukáltak - tehát fenáll a hibázás lehetősége. Ezért is kapott Kevran 1993-ban fizikai Ignobel-díjat (A nemzetközi tudományos élet azon szereplői részesülhetnek benne, akiknek tevékenysége értelmetlen felfedezésekhez , használhatatlan találmányokhoz vagy egészen egyszerűen mulatságos javaslatokhoz vezetett).: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ignobel-d%C3%ADj#1993

Olasz kutatók megpróbálták a talán legjobban dokumentált kísérletet végrehajtani - de a kísérlet eredménye nem volt reprodukálható: http://www.luigigarlaschelli.it/Altrepubblicazioni/KERVRAN.htm
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Nagyhusi 2017-05-18 07:13
Valakinek 10 évvel a halála után bármiféle díjat adni meghökkentő. Valakiknek nagyon fontos, hogy földbe tiporják.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!