fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Ingyen energia

Ha ez tényleg működik és be is vezetnék a mindennapi életben, akkor nem kellene azt a drága benzint vásárolgatni. Lehet még atomerőművekre sem lenne szükség. Se villanyszámlára, se gázra, mert ezeket is helyettesítené ez a módszer. Nem kéne ennyi szolgáltatótól függenie az embereknek és nem kéne ennyi pénzt rájuk költeni. Ja akkor ezért nem vezetik be ezeket a fejlesztéseket!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # sby 2012-10-22 20:41
És így kerül majd 1 liter víz több ezer Ft-ba...
Egy humorista mondta egyszer: "Ha kitalálna valaki egy autót, ami finggal menne, egy babkonzerv 10000 Ft-ba kerülne, és mindenki seggén gázóra lenne..."
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Erős Nándor 2014-02-18 19:26
Sok jó Magyar találmány van, amiket le kell védetni, Szabadalmaztatn i, és el kell kezdeni gyártani, és hasznosítani, és NEM szabad hagyni, hogy mások éljenek mások levédett találmányaiból. A vízzel üzemelő autó is már régen fel van találva, ami oxigént pöfög ki, káros benzingőz helyet. Nem kell reklámozni az átállást a vízüzemű autókra, hanem csendben csak szorgalmazni kell az autók átszerelését. Hogy egy idő után csak azt vegyék észre európában, hogy rengetegen járnak víz-üzemű autóval. És a benzin üzemű gépeket kezdik leselejtezni, átszerelni. Talpra Magyar hív a haza itt az idő... De ha azt mondom, hogy az örök élet titka is Magyar kézben van, akkor is igazat írok.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!