fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Ingyen energia

Régen megvannak azok az energiaforrások, amelyekből környezetbarát és egyszerű módon lehetne energiát kinyerni.

Egy magyar ember mellett, sok más külföldi is kidolgozta azt, hogy benzin helyett, hogyan lehetne sima csapvízzel motorokat, autókat meghajtani.

Beszéltem régebben egy nemzeti érzelmű fizikussal, aki nem az Áltudományos Akadémia megtévesztéseit hangoztatja és ő is mondta, hogy meg van a lehetősége annak, hogy vízhajtású motorok működtessék a gépeket, járműveket. Az akadémia fizikusai még mindig ott tartanak, hogy próbálják az embereket sötétségben és hazugságban tartani. Vajon miért és kiknek az érdekeit szolgálhatják? Magam olvastam egy akadémiai tag írását, ahol olyan dolgokat állított és hazudtolt meg, amire már ellenbizonyítékként működő szerkezetek és gépek vannak.

Vajon még miért nem ez a környezetbarát irányzat terjedt el országnukban és a világon? Szerintetek?


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!