fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Ingyen energia


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # GyógyEgér 2013-02-13 10:23
Miért kell ilyen kamuvideókat feltölteni? o.0
Ne mondjátok már, hogy ezt elhiszitek. Az örökmozgót nem kell meglökni, beindítani, stb... hogy mozgásba lendüljön. Az örökmozgót le kell biztosítani, hogy ne mozogjon! Éppen ezért örökmozgó.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Fénybenjáró 2013-02-13 20:48
Ezek érdekes szerkezetek. Talán működnek, talán nem. Ki tudja, hogy melyiktől támad valakinek egy korszakot megújító ötlete. :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Vörös Károly 2013-06-06 15:17
Az effektus működik.Lökés nélkül is működik GyógyEgér!Hatod ik osztályos tananyagban viszont tanítják a felmágneseződés ts.A vasgolyó tehát mágneseződik és leáll a forgó mozgás.Aki megoldja felmánesedőzést , annak működhetnek efféle szerkezetek.Képzeljük el ezt az eszközt nagyobb méretarányban,m odjuk 100kg-os golyóval.Ingen lenne energiánk,persz e ott a ha.Aki felrakta eme művet ellfelejtett bizonyos fizikai tényeket közölni.Sziasztok.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!