fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Ingyen energia

Érdekes jelképpel kezdődik a film logója...

A filmet 1992-ben, majd 20 éve készítette a Magyar Művelődési Intézet Látószög Videóstudiója. A második rész azonban az 5 évvel későbbi 1997-es felvétel, amikor újra meglátogatták a feltalálókat, hogy lássák, tudtak-e tovább jutni kísérleteikben, és vizsgálataikban. A film további részében az 1992-es állapotokról, akkori eredményeikről számolnak be a feltalálók. A kutatásaik még folyamatban voltak de eredményeket már e stádiumban is produkáltak.

 

http://indavideo.hu/video/asd_12

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Kriszti09 2011-07-11 14:39
nem tudom végig nézni a videót mert kábé a kilencedik perctől amikor oda ér a videó kikapcsol a gép kétszer is ezt csinálta mi a francért?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-07-11 17:17
Nekem jól működik. Lehet valami program, vagy bővítmény hiba lesz a ludas.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!