fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Kisfaludy György

Egyedülálló gondolatmenetben, Kisfaludy György előadásában, nézzük meg mit is tudunk a lélekről.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
-3 # káposzta 2012-04-26 21:20
Ez egy szomorú,egoista előadás.A Hitünk ellen való.Jézus kérlek segíts,hogy Bárányaid ne kószáljanak széjjel!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2012-04-26 23:11
Ha ismernéd Kisfaludy Györgyöt, akkor tudnád, hogy ez az ember nem csak az írástudók közül való, hanem tényleg ismeri is első kézből az Igazságot.

Nem kell félned tőle. Csak meg kell értened a mondanivalóját. :roll:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-2 # káposzta 2012-04-27 22:35
Az idők folyamán már sok próféta akadt,aki tudni vélte az igazságot.Tanításaik,elmé leteik többnyire csak károkat okoztak az emberi lelkeknek.Sok egyén vált áldozatává izgalmasnak tűnő tanításoknak vagy felfedezéseknek .De lényegében mind csak valamin túlmutató elmélet,ami azt az egyszerű igazságot felejti el,hogy a Szeretetet nem tudni vagy érteni kell,hanem cselekedni.A tudás és az IQ nem egyenlő a jósággal.Van aki a maga egyszerűségével nagyobb hatást ér el,mint mint más több ezer óra győzködés után.Ha majd le tudunk mondani mindenről,akkor tudunk igazán érezni.Amikor a magam boldogulása,és annak a kutatása a cél,akkor nem értettünk semmit sem Jézus áldozatából.Igazából egy ember sem értette meg.Ha ez az oldal Jézusnak lett felajánlva,akko r miért van tele más alternatív,ezot érikus cikkekkel?Többször található ellentmondás két cikk között vagy annak a forrása között.Remélem értitek.Végezetül,egybe n egyetértünk:haj nalodik.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-04-27 23:08
Azért találsz fent sok irányzatból dolgokat, mert mind ugyan arról szól, csak lehet még nem sikerült megfejtened a titkot, nincs meg a kulcs, amivel össze állna a kép. Ebben a videóban választ kapsz majd a kérdéseidre:

http://www.youtube.com/watch?v=QAxzVzpwLm8

Ettől függetlenül nyugodtan maradj meg az általad választott irányzatnál.

Az oldal célja viszont az, hogy az emberek korlátolt felfogását, hogy csak az ő igazságuk az igazság, kicsit más szemszögből világosítsa meg. Azaz minden vallás, minden szellemi irányzat tartalmaz nagy igazságokat, törvényszerűség eket, amelyekből tanulhatunk. Csak meg kell érteni, hogy amit itt Istennek hívnak, azt máshol pl Brahmannak, vagy Nagyszellemnek, vagy bármi másnak. Mondhattam volna más példáit is.

A lényeg, hogy próbáld megérteni a szellemi törvényszerűség eket, a titkokat, amelyek ezekben a különböző tanításokban el vannak rejtve. Ez a honlap célja. Attól, hogy nem értesz valamit, vagy még foglalkozni sem mersz vele, nem biztos ám, hogy tévtanítás.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # H.Á. 2012-06-07 12:43
káposzta,

ha van Hited senki nem szólhat ellene mert az a Tied.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!