fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Viccek

Nagyon szellemes!

Egy roskadásig tömött buszon egy feltételezhetően egyetemista srác nem sajnálta az időt, hogy megmagyarázza egy mellette ülő idős úrnak, miért nem képes megérteni az idősebb nemzedék a fiatalokat.

- Maguk / szándékosan nem önöknek fordítottam / egy más, majdnem primitív világban születtek és nőttek fel - mondta elég hangosan, hogy mindenki jól hallhassa. - Mi, mai fiatalok az internet, a tévé, a repgépek, a szuperszonikus repülők, az űrutazások, a Holdon járó ember korában nőttünk föl. Űrszondáink a Marson járnak, atom hajtotta hajóink, villanyárammal és hidrogénnel járó autóink, szinte fénysebességgel számoló számítógépeink vannak. Sőt!

Egy kis csend után az idős ember így felelt :

- Igazad van, fiatalember, nekünk mindez nem volt meg, amikor fiatalok voltunk, következésképpen feltaláltuk őket! És most mondd meg nekem, te kis hülye ifjonc, TE mit készítesz a következő nemzedéknek!

 
Falrengető tapsot kapott.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
-1 # afktr 2012-02-12 15:04
Ez is csak egy további szembeállításra alkalmas cikk, sokáig lehetne vitázni azon, hogy vajon mi volt előbb, a tojás vagy a tyúk. PL: Azért azt is hozzá fűzhette volna a "bácsi" (a szöveg szerzője inkább), hogy amíg mi keményen dolgoztunk, hogy legyen űrhajó, műhód meg miegymás, hagytuk, hogy ilyen kis hülye ifjoncokká neveljék a fiatalságot a közoktatásban dolgozó kortársaink.. és máris jöhet az újabb ellentét..
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Harmati Kálmán 2012-05-31 12:56
Az eredeti téma sajnos nagyon is valós, életszagú történet. Az előző hozzászólás (afktr) szintén tartalmaz okosságot. Legalább is remélem, hogy gyermekeink, unokáink közpénzből való butítására gondolt. Az, hogy "hagytuk, hogy ilyen kis hülye ifjoncokká nevelődjenek..." azért csak részben igaz. Tény, hogy a munka, és a vélt szabadság érzete sokakat elvakított, de legalább is rontott az éleslátásán. Ezek a "felnőttek" ezért nem figyeltek eléggé oda a sokszor véletlen TERHESSÉGBŐL származó gyermekükre. Ám az ÁLDOTT állapotból születő gyermekek ÁLDOTTAK maradhattak a genetikailag is elkorcsosuló világunkban. Ebben a világban, ahol a Butításügyi Minisztérium, és az Áltudományos Akadémia jár élen a tudat, az öntudat eltörlésében, és Nemzeti értékeink elherdálásában.
Azt hiszem a az eredeti szöveget jobb lenne viccként tekinteni, hiszen ez egy ilyen rovat. Amibe most én is belementem, az egy másik rovatba illene, és ott örömmel vinném tovább a témát. Még megoldásra is látok lehetőséget, hiszen kritizálni nem túl nehéz dolog, de megoldást találni... nos, ez a kihívás.
Sok sikert a Magyar Királyi Hírlapnak!
Kálmán
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Trájer János 2013-12-30 11:58
És milyen igaz! :lol:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!