fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Viccek

EU_szabvny


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Hunnia 2013-04-14 12:25
Én egyszerűen felfoghatatlann ak tartom, hogy vannak még olyan emberek, akiknek még nem nyílott fel a szemük...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # makailaci25 2013-04-15 13:30
Valóban sokan vannak, főleg mióta a Zsidesz elhúzta a rezsicsökkentés nevű mézesmadzagot az emberek orra előtt. Emberek sokaságát ész érvekkel nem lehet eltántorítani az elfogultságuktó l. Távolabbra senki se lát, hogy milyen következményei lesznek. Pedig a legégetőbb dolog az lenne, hogy a zsidók betelepülése meg legyen akadályozva. minden más ettől lényegtelenebb kérdés, mert ha ez nincs megoldva, megette a fene az egész magyarság jövőjét, mi is palesztin sorsra jutunk.
"gondoljátok meg proletárok!"
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!