fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Viccek


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Keresztény 2011-11-13 21:34
Nagyon találó film napjaink rabságáról!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Fénybenjáró 2011-11-14 00:12
vicces videókat csinálnak a srácok :D
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Factor 2011-11-14 10:33
A facebook , mint a tv a rabszolgagyártá s egyik eszköze.Oda kell figyelni!Sokan szabadidejük java részét a facebook előtt töltik (a rosszabb mikor a háttérben a tv szól így még intenzívebb a butítás) , ahelyett hogy olvasnának informálódnának családi/baráti kapcsolatot erősítenék ,örömmel dalolva vetik alá magukat a háttérhatalom akaratának , hogy függőségük által irányítható rabszolgák legyenek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # szehiter 2011-11-14 14:03
Na ezt csak azért is kitettem a facebookra :)
Holnap ilyenkorra minimum ismerőssel kevesebb lesz. Mondjuk érdekes, amikor valami tényleg tartalmasat osztanék meg, akkor azt kábé 2 ember nézi meg..
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # scythion 2011-11-14 21:15
Mert a nihilizmusnak az ellensége az értelem, a tartalom, mert a nihilizmus az az üresség... nehezen lehet meg fogalmazni mert nem vallás, nem is eszme, egyszerűen semmi csak a tökéletes vákum ami az "átlag" ember elméjét kiteszi.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!